2777
2789
عنوان

کارهای مفیدی که برا انتقال جنین انجام دادم امااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 11823 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه از iui  بگی منم دکترم گف برو آیوآی  ولی هنوز مصمم نیستم

خیلی پیچیده نیست

اسپرم اقارو میگیرن اصلاحا شسته میشه

یعنی خوباشو جدا میکنن بعد با ی سرنگ از طریق ی میله  تزریق میکنن

دکتر ب من گفت شانس موفقیتش ۱۰ درصده☹

معمولا برا افرادی ک اسپرم اقا مشکل داره استفاده میشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
خیلی پیچیده نیست اسپرم اقارو میگیرن اصلاحا شسته میشه یعنی خوباشو جدا میکنن بعد با ی سرنگ از طریق ی ...

اها بعد چند مرحلست و هزینَش چقده

من برای تعین جنسیت 

یه دختر دارم واسه پسر خاستم دکتر گف تغذیتو رعایت کن +آیوآی

-
اها بعد چند مرحلست و هزینَش چقده من برای تعین جنسیت  یه دختر دارم واسه پسر خاستم دکتر گف تغذی ...

من کیلینک باروری رفتم

۱۱۰۰ هزینه iui شد

برا قرص و مکمل و امپول ک قبلش استفاده کردم ۵۰۰ تومن دادم

۱۸۰ هم ویزیت دکتر ک خودش سونو هم انجام داد

ولی ماه قبل از دکتر دیگه تو مطب پرسیده بودم گفت ۲تومن تعیین جنسیت ۳تومن

انشالله .مرسی از دعای قشنگت 

منم تقریبا همین کارها رو گردم اما روغن سیاهدونه نزدم البته دو هفته دیگه انتقالمه  و گرمی هم زیاد نمیخورم  فقط یه کم خرماحلوا و زنجبیل  والله اونم میترسم  حتی پیام دادم به دکترم چیزی نگفت  

اها بعد چند مرحلست و هزینَش چقده من برای تعین جنسیت  یه دختر دارم واسه پسر خاستم دکتر گف تغذی ...

ی مرحلست

کاری نداره

بعد تزریق نیم ساعت درازکش میمونی بعد بلند میشی

ببخشین عزیزم زیرنطر دکتر انجام دادین  آخه منم چند بار به دکترم گفتم چه کنم گفت هیچی  

خب معمولا دکترا نمیان اینارو بگن . منم تحقیق کردم . از اونایی ک جواب گرفتن پرس‌وجو کردم

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
منم تقریبا همین کارها رو گردم اما روغن سیاهدونه نزدم البته دو هفته دیگه انتقالمه  و گرمی هم زیا ...

ن تا قبل انتقال هیچ اشکالی نداره نترس . رحمت گرم میشه . ولی سعی کن پیاده روی داشته باشی این دوهفته رو .... صب روز انتقالم یرو صبونه کله پاچه بخور بعد برو برا انتقال 

برای تعیین جنسیت آی وی اف باید بشین ن آی یو آی