2777
2789

اول اینکه ۹کیلو لاغر کردم ...شکممو اکثر شبا با روغن سیاهدونه ماساژ میدادم و با شکم بند پشمی میبستم ...گرمیجات خیلی مصرف کردم خرما و ارده و کنجد و مغزیجات ...۶ ماه هرروز یک ساعت پیاده روی کردم ...قندوشکر و قندمصنوعی رو به حداقل رسوندم... منی ک چیپس و پفک و تنقلات خوراکه هرروزم بود تو این ۶ماه ماهی یکی دوبار چندتا دونه خوردم ... ۱۱تیر هم انتقالم انجام شد . شیرسویا میخورم .نشاسته و آب میخورم و سبزیجات و مغزیجات .حذف گرمی .استفاده از توالت فرنگی .آب پاچه و پای مرغ و کله پاچه از روز انتقال دارم میخورم ... ادویه رو از غذاهام حذف کردم .... ۲۳تیر قراره ازمایش بدم امیدوارم مثبت شم ایندفعه ‌.توکلم فقط ب خدای بالاسریه ❤

شماهم دعام کنین .....(اینارو مینویسم که هم استفاده کنین هم خودم یکم ته دلم سبک شه)

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم امیدوارم انتظارت به پایان برسه و دامنت سبز بشه و خدا یه بچه ی سالم و تپلی بهت بده.

انشالله .مرسی از دعای قشنگت 

مراحل انجام ivf طولانیه؟ یعنی زیاد باید رفت و امد پیش پزشک داشت؟

بله پروسه طولانی هستش 

انشالله که نتیجه میگیری.امیدت بخدا باشه.چقدررر رو خودت کار کردی عزیزم.

انشالله . اره تمام تلاشمو کردم بازم لازم باشه هرکاری انجام میدم😔

آخی عزیزم امیدوارم  ۲/۲/ ۱۴۰۲ به دنیا بیاد😂💔 انا و رب انار هم بخور خوشگل بشه🙂😍

فک کنم اسفندی بشه یا فروردین ۴۰۲😄 اتفاقا آب انار هم میخورم هرروز🙊

انشالا بارداری خوبی داشته باشی منم هفته قبل iui شدم دعا کن موفق باشه دیگه نرم دنبالivf

ممنونم .همچنین انشالله شماهم بزودی ارزوی دخترخانومتو برآورده کنی

انشالله که می گیره فقط کامل استراحت کن خیلی مهمه .

تو استراحتم ولی اصلا نمیتونم دائم درازکش باشم ‌هی پامیشم اینور اونور سرک میشم