2777
2789
عنوان

انتخاب رشته برای دبیرستان

208 بازدید | 15 پست
چندروز دیگه باید انتخاب رشته برای دبیرستان بزنم معدلم۱۵شد امروز چک کردم (بخاطر مجازی بودن اصلا درس نخوندم یادگیری نداشتم برای همین نمرم کمه)می‌خوام دانشگاه مدیریتmbaبزنم برای مدیریت mba یا همون مدیریت کسب و کار دبیرستان چه رشته ای رو برنم؟

اول باید در دانشگاه رشته کارشناسی مدیریت بخونید بعد تو ارشدmba 

مدیریت هم جز رشته های انسانی فک کنم باشه ولی جز رشته های شناور هستش و از طریق دانشگاه آزاد و بدون ازمون هم میتونی ورود کنی

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید در دانشگاه رشته کارشناسی مدیریت بخونید بعد تو ارشدmba  مدیریت هم جز رشته های انسانی ف ...

میشه دبیرستان رفت فنی حرفه‌ای؟(انسانی حفظیاتش خیلی زیاده ) و دانشگاه آزادم من اصلا نمی‌خوام برم

انسانی 

به معدل توجه نکن 

مطالعات عربی فارسی 

این نمرات باید بالای نمره مشخص شده باشن 

همم سال های قبلم جمع میشه مثلن فارسی باید بالای ۱۴ باشه تو نهم ، همه سال ها نه 

اگه مدرسه ظرفیت زیادی داشته باشه میتونی 

بره ما یه کلاسه و ۱۸ به زور میتونه بره انسانی  

منم ریاضی ☹😂

من هوش ریاضی داشتم کلا حتی الآنم که نخوندم ۱۶گرفتم ولی ریاضی آینده درست حسابی ندارم و حوصلشو ندارم، بجای انسانی نمیشه برم فنی حرفه ای برای مدیریت ؟🤒❤️

اخه انسانی باید حفظیاتت خوب باشه بره من بد نیست  چرا نمیری حسابداری

برا مدیریت می‌خوام بخونم حسابداری زیاد علاقه ای بهش ندارم،اول وکالتو دوست داشتم و تا همین دوهفته پیش میخواستم برم سمت وکالت اما شنیدم خیلی سخته و باید حتما قبول بشی ازمونشو تا مدرکشو بگیری...بیخیالش شدم 😕حفظیات منم بدک نیست ولی خیلی خوب نیست مخصوصا اگه زیاد باشه

برا مدیریت می‌خوام بخونم حسابداری زیاد علاقه ای بهش ندارم،اول وکالتو دوست داشتم و تا همین دوهفته پیش ...

اهان موفق باشی 

اگه عربی رو با نمره خب بدی بالای ۱۴ ۱۶ 

و مدرسه ی که میخوای بری ظرفیتش زیاد باشه 

میتونی 

بره ما ۴۰ نفره نمیشه 

همه مدرسه ها سه تا دارن یا دوتا برما یدونست

وکالت بله ازمونش سخته اگه قبول نشودی میتونی کارمند دادستراه یا جاهای دیگه  فکر کنم بشی