2777
2789

امشب خیلی حالم بده خیلی دلم می خواست مثل گذشته یکم تو نی نی سایت حرف بزنم و درددل کنم ولی به خاطر یه عده آدم بدذات دل سیاه که منتظرن دشمنی کنن و مشکلات آدم رو بکوبن تو سرش و خوشحال بشن، توبه کردم از خیلی وقت پیش که چیزی نگم اینجا ...

فقط اون کسانی که دل شکستگی ها و مشکلات آدما رو میکوبید به سرشون بدونید کارما پس میدید🙃💔 

کسانی که از دل شکستگی هاشون اینجا میگن در واقع خیلی تنهان و خدا هم توی دل های شکسته و تنها هست 🙂

درسته

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی درکت میکنم منم سر این موضوع کلی دلم شکسته ایشالا خدا خودش جوابشونو بده امام علی گقته وقتی کسی کسیه دیگه ای رو مسخره کنه نمیگیره تا تو دنیا همونطور مسخره شه

باشد که اشک بعدی اشک شوق باشد..!

منفورترین آدما تو نینی سایت همینان که باهات مشکل دارن و تاپیکات شخم میزنن

من فکر کنم بدترین حرفا رو از همین چند نفر  منفور ترین آدما شنیدم چند سال پیش ... 

که از اون موقع اینقدر زخمش رو دلم موند که دیگه نتونستم با کسی درددل کنم نه مجازی نه حقیقی حتی ! باورت میشه ؟

عزیزم واقعا متاسفم💔واگذار کن به خدا پیش خودشم درد دل کن نه بندش

الان همه خوابن و مهمون هم داریم اگه تنها بودم حداقل یه سجاده پهن میکردم و نماز می‌خوندم و بعدش بلند بلند گریه میکردم و با خدا حرف میزدم تا آروم بشم مثل دفعات قبل  ولی الان مجبورم فقط بی صدا اشک بریزم که کسی بیدار نشه 💔 کل بالشتم خیس شد 😅 

الان همه خوابن و مهمون هم داریم اگه تنها بودم حداقل یه سجاده پهن میکردم و نماز می‌خوندم و بعدش بلند ...

الهی🥲برای منم پیش اومده شبا گریه کنم

تهش درحالت🤧🤧کنان یه گور بابای دنیا و خدایا شکرت میگم و بیهوش میشم😅

الهی🥲برای منم پیش اومده شبا گریه کنمتهش درحالت🤧🤧کنان یه گور بابای دنیا و خدایا شکرت میگم و بیهوش ...

اتفاقا امشب من بدجوری از دست خدا هم شاکیم 🙂💔 ولی خب آخرش هرچقدر هم شاکی باشیم مجبوریم به خودش پناه ببریم ...

اتفاقا امشب من بدجوری از دست خدا هم شاکیم 🙂💔 ولی خب آخرش هرچقدر هم شاکی باشیم مجبوریم به خودش پناه ...

میفهمم دردم از او هست و درمان نیز هم

انشالله خودش بهترینارو برات رقم بزنه و فردا برات یه روز خوب باشه😘🥰