2777
2789
عنوان

کار بدی کردم یا نه

72 بازدید | 1 پست

امروز با تاکسی از ترمینال اومدم خونه. بعد موقع رفتن اسنپ اون مسیرو شصت و هشت هزار گرفته بود شش روز پیش. بعد که رسیدم گفتم چقدر بدم و از قبل صد و پنجاه دراورده بودم از کیفم. فکر می کردم کمتر بشه. یه مسیر پونزده دقیقه ای بود تو شهر کوچیک و ارزون. این شروع کرد من و من کردن من بیشتر حرفاشو نفهمیدم ولی هم صد و پنجاه شنیدم هم دویست. می دونم تازگیا همه چی گرون تر شده اما من تا به حال اینجا بیشتر از صد و بیست تومن کرایه تاکسی ندادم. خلاصه باز پرسیدم حالا صد و پنجاه یا دویست. این گفت هرچی می خوای البته دل من به صد و پنجاه راضی نیستاااااا. منم کیفم پر وسایل بود همونم به زور کشیده بودم بیرون. همون صد و پنجاهو دادم. می دونم باید قیمتو از قبل طی می کردم و اینا ولی در کل به نظرتون کارم بد بود؟ 

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین.