2777
2789
عنوان

آموزش زبان با سریال فرندز

488 بازدید | 8 پست

دوستان سلام

من زبان سطح متوسط هستم

ولی مدتی کنار گذاشتم 

الان میخوام برای مرور سریالدفرندز ببینم

با زیرنویس فارسی انگلیسی همزمان 

ولی هرچی میگردم زیرنویس انگلیسی نیست

اگر هم باشه با خود فیلم درست در نمياد 

جایی میشناسین زیرنویس انگلیسی داشته باشه 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو یه سایت نگاش میکردم از گوگل میزدم میورد  دوتا زیرنویس داشت یکی انگلیسی یکی فارسی همزمان نمیومد اما کلید داشت میزدی فارسی میشد بار دوم رو میزدم انگلیسیش می دیدم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
منم ندیدم اتفاقا میخواستم سریال آشنایی با مادر هم مثل اونه داره فرندز نداره شاید من خوب نگشتم

دقیقا 

اگر هم بوده پولی هست

سریال آشنایی با مادر خوب بود؟؟؟

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
من تو یه سایت نگاش میکردم از گوگل میزدم میورد  دوتا زیرنویس داشت یکی انگلیسی یکی فارسی همزمان ن ...

به صورت آنلاین نگا میکردین

منظورم از هم‌زمان یعنی این که هز موقع خواستم انگلیسی بیاره هرموقع خواستم انگلیسی

ولی زیرنویس انگلیسی که دانلود میکنم با فیلم جور در نمیاد

میشه سایت معرفی کنید ممنون 

به صورت آنلاین نگا میکردین منظورم از هم‌زمان یعنی این که هز موقع خواستم انگلیسی بیاره هرموقع خواستم ...

اره انلاین نگاه میکردم یادم نمیاد چی بود سایتش ولی الان یه لینک پیدا کردم همزمانه انگلیسی و فارسی و هماهنگه https://www.aparat.com/v/NJDfP

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

منم این رو پیدا کردم براتون. این دوره را ایستگاه زبان تولید کرده. هم اینکه کلیپ ها زیرنویس های همزمان فارسی و انگلیسی دارن و هم اینکه استاد هم تدریس میکنه و کلی هم جزوه و کتاب داره. لینکش میزارم یه نگاه بندازید

https://zabanstation.ir/product/learn-english-with-friends/