2777
2789

ملکه زندگی خودت باش🔱 برای خودت ،خودت تصمیم بگیر ما اینجا بر اساس شرایط زندگی خودمون  فقط تجربه هامونو در اختیارت میزاریم🤝 ولی بدون اینا تجربه ماست نه اون راهی که تو دنبالشی❌

با کدوم خانواده

خانواده همسرم 

ملکه زندگی خودت باش🔱 برای خودت ،خودت تصمیم بگیر ما اینجا بر اساس شرایط زندگی خودمون  فقط تجربه هامونو در اختیارت میزاریم🤝 ولی بدون اینا تجربه ماست نه اون راهی که تو دنبالشی❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتکشون بزن

من نمیفهمم اینا که میخواستن اینجور رفتار کنن چرا اصلا اومدن خواستگاری

راستش من خیلی دختری نیستم که اهل حاشیه باشم و چون بشدت همسرمو دوست دارم از همه چیزم راحت گذشتم الانم میگم فدای سرش ولی خانوادش بنظرم با این موقعیت خیلی باید سپاسگزار باشن که من اصلا حتی در حده سرویس طلا عروسی هم ازشون درخواست نداشتم یا از خیر مراسم ازدواج گذشتم تا پول پیش خونم باشه

راستش من خیلی دختری نیستم که اهل حاشیه باشم و چون بشدت همسرمو دوست دارم از همه چیزم راحت گذشتم الانم ...

خب حالا چی شده ؟

زندگی همان مرگ است در اقساط بلندمدت ... اگه میشه واسه شفای مادرم دعا کنین
خب حالا چی شده ؟

من ۶ماه بعد از ازدواجم تازه خونه مادر همسرم رفتم ،خواهرش میگفت دعوت کردن لی لی و پاگشا کردنش پول از جیب رفتنه و دعوتم نکرد و به بهانه های مختلف بلاک میکنن از بلاک در میارن مادر همسرم بشدت اخل جادو و دعا هست و چند روزه که بشدت بیمارم و شرایط زمدگیم خیلی بد پیش میره تا اینکه شخصی گفت برات پدر همسرت و مادرش دعایی گرفتن که دفن کردن ولی من خیلی تبحر تو این کار ندارم که باطلش کنم

من ۶ماه بعد از ازدواجم تازه خونه مادر همسرم رفتم ،خواهرش میگفت دعوت کردن لی لی و پاگشا کردنش پول از ...

ای بابا.

خیلی ناراحتت شدم.متاسفاته همچین آدمهایی زیاد شرن. توی نت سرچ کن و دعا واسه باطل شدن سحر پیدا کن و بخون هر روز

زندگی همان مرگ است در اقساط بلندمدت ... اگه میشه واسه شفای مادرم دعا کنین
ای بابا. خیلی ناراحتت شدم.متاسفاته همچین آدمهایی زیاد شرن. توی نت سرچ کن و دعا واسه باطل شدن سحر پی ...

عزیزمی واقعا امیدوارم خونه بخت برای همه خونه خوشبختی باشه،شما دعا نویس تو تهران یا اطراف تهران نمیشناسید معرفی کنید البته خواهشا ادم خداشناسی باشه و فقط فکر پول نباشه من واقعا از این بیماریهای پی در پی که کسی متوجه نمیشه چیه و بسته شدن همه مسیرهای همسرم برای کسب درامد خسته شدم