2777
2789
عزیزم مگه همه از تو شکم مامانشون راننده متولد شدن؟

😔😔شوهرمم اصلن همراهی نمیکنه پرانرژی منفیه،همش میگه نه تو حتما تصادف میکنی بخدا من بیست دقیقه تمرین میکنم ولی اون پنج ساعت غر،میزنه قرص سردرد باید بخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باباها الکی مخالف نیستن من اگ ب حرفش گوش میدادم الان مث سگ دلم نگرفته بود😐

باید اشتباه میکردی ک یاد بگیری عزیزم ❤

مرا هزار امید است و هر هزار تویی 💫🌱
ای وای چایی نبات بخور با استامینوفن دکتر نرفتی ؟

رفتم ۴ تا امپول زدم

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
🤣🤣🤣🤣🤣 آقا چرا از لایک بدت میاد؟

یهو توی اعلان های نی نی سایت برام میزنه 5: منم با خوشحالی که اره ریپلای کردن 

یهو میبینم لایکه 

تا اون خط ابیه بالای صفحه پر بشه مال سایت بیام بیرون اوووو کی حوصله داره 

بدبختی اینجاس لایک میکنن بیشتر هم شدههههه

😔😔شوهرمم اصلن همراهی نمیکنه پرانرژی منفیه،همش میگه نه تو حتما تصادف میکنی بخدا من بیست دقیقه تمرین ...

بابا این همه آدم تونستن چرا تو نتونی اخه ؟؟اصن توجه نکن تمرکزتو بزار رو خوب یاد گرفتن مطمئنم میتونی

خو مسواک رو ی امشبه ولش ولی گوشی رو بزاری کنار خوابی

وااای منو نمیشناسی تا مسواک نزنم نمیتونم بخوابم یه عادت بدی دارم 

خیلی شبا از بی حوصلگی اینجوری میشم و چندین ساعت بیدار میمونم تا بالاخره بلند می‌شم مسواک میزنم میخوابم😂😂😂

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
باید اشتباه میکردی ک یاد بگیری عزیزم ❤

چیودرست کنم الان اخه همش ی لجبازی مسخره😑سر یه ادم مسخره تر ک تولدش امشبه من دارم جون میدم 😑الکی سرلج بدبخت کردم خودمو😑

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث 
یهو توی اعلان های نی نی سایت برام میزنه 5: منم با خوشحالی که اره ریپلای کردن  یهو میبینم لایکه ...

🤣🤣🤣🤣چارتا مریض مث منم باشن ک لایک کنن کافیه دیگ

😔😔شوهرمم اصلن همراهی نمیکنه پرانرژی منفیه،همش میگه نه تو حتما تصادف میکنی بخدا من بیست دقیقه تمرین ...

مردا همشون همینطوره.‌.منتا همین الان بعد دوسال شوهرم بشینه گفتم رانندگی نمیکنم

♥️😍♥️