2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

138 بازدید | 9 پست

میشه با وجود کیست پلی کیستیک یا همون تنبلی تخمدان باردار شد؟منظورم این کیست بعد اینک درمان بشه امکان بارداری هست نیست؟اصلا چطوریه؟

خیلی امیدمو ازدست دادم همش میگم بچه دار نمیشم.

تمام علایمای پلی کیستیک اصلا چیه؟

همه ادمای اطرافم میگن کسی ک تنبلی تخمدان باشه درمانم بشه باز بچه دار نمیشه😔😔

عزیزم پلی کیستیک که ترس نداره درسته درمان قطعی نداره ولی بادارو کاملٱ کنترل میشه وتخمک گذاری اتفاق میفته سعی کن ورزش های هوازی زیاد انجام بدی وتنقلات و غذاهای پرچربم تا حد امکان کم کن نگران بارداریم نباش زن داداش خودم با پلی کیستیک شدید الان دوبچه داره

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اکثرا دارن پس این همه بچه از کجا میاد

یه چیزی یه نفر توی این سایت گفت یه بار دیدم واقعا راست میگه گفت هزارتا بلا داشته باش خدا بخواد بهت بچه میده سالم سالمم باش نخواد نمیده

امیدت رو الکب از دست نده فقط به درمان ادامه بده

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
عزیزم پلی کیستیک که ترس نداره درسته درمان قطعی نداره ولی بادارو کاملٱ کنترل میشه وتخمک گذاری اتفاق م ...

توروخداااا؟؟؟🥺🥺خدا حفظشون کنه.سایه پدر و مادرش همیشه بالا سرشون باشه

خیلی بهم امید دادین ان شالله خدا هرمشکلی داری حلش کنه.بس ک الان خوشحال و امیدوارم کردین❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹

الان اکثرا دارن پس این همه بچه از کجا میاد یه چیزی یه نفر توی این سایت گفت یه بار دیدم واقعا راست م ...

درسته واقعا.خیلی ممنون از امیدی ک بهم دادین❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

توروخداااا؟؟؟🥺🥺خدا حفظشون کنه.سایه پدر و مادرش همیشه بالا سرشون باشه خیلی بهم امید دادین ان شالله ...

مرسی گلم امیدت به خدا باشه الان علم اینقد پیشرفت کرده هیچ چیزی غیر قابل درمان نیست اصلٲ نگران نباش 

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
مرسی گلم امیدت به خدا باشه الان علم اینقد پیشرفت کرده هیچ چیزی غیر قابل درمان نیست اصلٲ نگران نباش&n ...

بله همین طوره😊❤️

خدا شاهده اونقد حرفات امیددادن بهم که اسکرین گرفتم هعی بخونم امیدم چن برابر بشه🥺❤️

بله همین طوره😊❤️ خدا شاهده اونقد حرفات امیددادن بهم که اسکرین گرفتم هعی بخونم امیدم چن برابر بشه🥺 ...

آخی عزیز دلم ایشالا مشکلت حل میشه هیچی رو واسه خودت بزرگ نکن

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊