2777
2789
عنوان

امروز ششمین روزی که کرونا گرفتم

154 بازدید | 20 پست

همش احساس خفگی می کنم مخصوصا شبا الان یه ساعتی خوابم برد تت با احساس خفگی از خواب بیدار شدم کسی تجربه‌ای  داره؟ چکار کنم خيلي سخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نگفتن تموم شده 😟

متاسفانه رو ب افزایشه باز 

من و دخترم و بقیه اعضای خانوادم چند روزه درگیر سرفه و گلودرد و خس خس سینه و آبریزش بینی هستیم همه هم شبیه هم فکر کنم برای چندمیییین بار گرفتیم 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
منم گرفتم .فقط سرفه امونمو بریده

میشه علائمتو بگی 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
متاسفانه رو ب افزایشه باز  من و دخترم و بقیه اعضای خانوادم چند روزه درگیر سرفه و گلودرد و خس خ ...

منم کل خانواده گرفتیم .داداشم تازه مرخص شده از بیمارستان.همه بهتر شدن .من سرفه خشک دارم .انگار یه چی تو گلومه مثل خلط.نمیدونم چکار کنم.دفعه سومه کرونا گرفتم .دفعه های قبل سرفه به این شدت نداشتم

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
میشه علائمتو بگی 

من بدن درد و آبریزش بینی و سرفه و عطسه.

بقیه خانواده تب و لرز و اسهالو...

دوره اش نزدیک ۷ روز هست امیکرونه دیگه.فقط سرفه خشک من رو کشت

منم کل خانواده گرفتیم .داداشم تازه مرخص شده از بیمارستان.همه بهتر شدن .من سرفه خشک دارم .انگار یه چی ...

دقیقا منم 

بیشتر نگران مامانم و دخترمم مامانم نارسایی کلیه و فشار خون داره دخترمم دیروز بردم دکتر منتها امروز سینه اش خلط داره سرفه های شدید میکنه ولی نمیتونه تخلیه کنه اذیت میشه همش گریه میکنه میگه مامان آب بده بره پایین 

دقیقا منم  بیشتر نگران مامانم و دخترمم مامانم نارسایی کلیه و فشار خون داره دخترمم دیروز بردم د ...

الهی بچه حق داره .منم نمیتونم تخلیه کنم خیلی اذیت میشم