2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا نمیدونم  ان شا الله که نباشه  دارم میرم دکتر و میام  یک دکتر بیشتر تو شهر ما ...

ا شالله صاحب این ماه شفاعتتو بکنه۰میشه از علائمتون بگین؟؟وچه کارایی واسه تشخیص انجام بدین براتون حمد میخونم

آن شالله که چیزی نیست توام واسه خواهرم دعا کنیم برات هر روز ۵تا حمد میخونم تا از منفی شدن MSخبر بدی

خدا خیرتون بده 

من همه ی مریضا رو دعذ میکنم 

خودم چشیدم خیلی سخته 

الانم که پوباره مریض شدم

الان که خیلی حالم بده  من تاری دید دارم  معلوم نیست چرا

ازش برای خودت قول نساز بخدا ام اس رو الکی بزرگ کردن من یه دوستی دارم ام اس داره بخدا کنارش نمیتونم راه برم مثل جت میره من نمیتونم همپاش راه برم اصلا نمیدونه ک من میدونم مریضه هیچوقت نگفت منم چیزی بهش نگفتم بخدا یه غذاهایی درست میکنه ازدواج کرد باردارم شد بچشم راحت داره بزرگ میکنه یه ادم فعالم هست ک همش تو اجتماع هست من هیچوقت حال بدش رو ندیدم

شما ک تشخیص ام اس نگرفتین اصلا فقط احتماله بخدا اعصابتو اروم من استرس نداشته باش هیچیت نیست

ازش برای خودت قول نساز بخدا ام اس رو الکی بزرگ کردن من یه دوستی دارم ام اس داره بخدا کنارش نمیتونم ر ...

واقعا؟

من از وقتی فهمیدم هر روز دارم خود خوری میکنم 

روزی چند باز گریه میکنم 

دکتر شک داشت ولی بهم می گفت بهتر داروها رو بزنی 

من از عوارض داروهاش می ترسم اصلا هنوز نرفتم سرش