2777
2789

الان ی مدته تصمیم گرفتیم دوتا برادرم زن بدیم ک دادش کوچکترم دختر عموش ازمایش همچی اوکی فقط عقدشون مونده ولی دادش بزرگترم هرجا بریم نمیشه تک تک فامیل تا غریبه نشد یعنی کلا تعجب میکنیم اونم حتی دختری ک هیچکس نگرفته ونمیگره رو رفتیم سراغش (دخترفامیل بوده)اونم جواب منفی رو باکلی دعوا میگیریم این چند روزه است بابام عصبی گناه داره ازاینورمادرم‌ ناخوشه باید عمل کنه منتظریم بعد عقد ک نمیشه ...داداشم خیلی مرده هیچی ب لب نمیزنه اصلا از پواد یعنی کلا ازهمچیاوکی .....فقط موندیم چرا بختش اینجوریه کسی میدونه چرا اخه قبلا هم داداشم همه عاشقش بودن هرکی میگفت دخترپوبهش میدم الان وقتشک رسید هیچکس نمیده حتی غریبه ها بخدا...بنظرتون داداشم طلسم شده من اینجوری حس میکنم ب مادرپ گفتم ولی میگه ن خدانکنه اصلا همچین چیزی نیس ...کلافه شدیم راهی نیس ک بشه انجام دادن راهنماییم کنید

درضمن کل پاجرا رو گفتم ازاونای نیستم سرتیتربدم بعد همه رو الاف بزارم 🥲🥺🖤فقط چیزی میدونید بگید لطفا

عاشق خدای یگانه هستم وبس.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.