2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر گرما نیست؟ معمولا نوزادا ازین جوشا میزنن دست نزن کاری بهش نداشته باش خودش خوب میشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

عزیزم بتامتازون و ان ان نزن،اینا کورتون دارن جذب میشه به سیستم عصبی بچه آسیب میزنه،پوست و نازک میکنه و کلی عارضه ی دیگه،چند روز یبار حمامش بده،زیاد گرم نگهش ندار،اگه بازم جوش زد،یه کرم هست کرم تالک،مثل پودر بچس ولی بصورت کرم دراوردن که گَرده اش نره تو ریه ی بچه،ازون بزن

واسه سوختگی پای بچه چی خوبه؟

ببین همیشه موقع عوص کردن پوشک با آب ولرم بشورش اصلا دستمال مرطوب نزن،بعد خشکش کن بعد وازلین بزن،به تمام ناحیه ی زیر پوشک وازلین بزن،بعد ببندش اینجوری اصلا نمیسوزه،اگرم سوخت زینک بزن