2777
2789

میخوام در کنار درس خوندنم کار کنم ، بیست سالمه و دوست دارم غیر حضوری باشه یعنی توی خونه بتونم انجام بدم ، سرعت تایپم خیلی بالا هست و مهارت دارم ، کارهای کامپیوتری مثل پاور پوینت و ورد هم بلدم ، و میتونم حتی تدریس کنم در مقطع راهنمایی در درس ریاضی و علوم 

خلاصه این ها توانایی های من بود ، دوست دارم بهم پیشنهاد بدید چیکار کنم

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
بهت پیشنهاد میدم زبانت و کامپیوتر و فول کنی درست و تموم کنی فرار کنی مهاجرت و تمام

مرسی عزیزم😍 برم کلاس کامپیوتر مدرک بگیرم؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاهدنمیری

نه پشت کنکوری هستم ، دوست دارم پزشکی قبول شم ، کنکور شرکت کردم و منتظر نتیجه ام ، به احتمال زیاد قبول میشم ، اگه نشد هم بعدش یا به یه شغل خوب و درکنارش یه رشته پایینتر از پزشکی فکر میکنم یا اینکه میمونم بازم میخونم

نه پشت کنکوری هستم ، دوست دارم پزشکی قبول شم ، کنکور شرکت کردم و منتظر نتیجه ام ، به احتمال زیاد قبو ...

پزشکی سخته درگیر میشی در نهایت نمیتونی مهاجرت کنی راحت.سخته

پرستاری خوبه بجاش

ببین منم عین تو بودم رشته تجربی با کلی ارزو و فلان.

به هیچ جا هم نرسیدم در اخر

تو هدفت و بذار رو درست هر رشتع ای که قبول شدی بهترین باش معدلت خوب باشه مقاله داشته باشی تلاش کن واسه زندگیت.من الان که ۲۷سالمه ارزومه ۲۰ ساله بودم الان و مهاجرت میکردم زودتر یعنی تلاش میکردم حداقل

ابنحا که میبینی وضعمون و چقدر خرابه

هدفت و مهاجرت کن با معدل و رشته ی خوب که بتونی اپلای کنی یا بورسیه شی

در نهایت هم مدرک بالای زبان

اینا تحربه های من واسه تو.باشد که بدردت بخوره

تورو سننه قربونت برم!!!!
پزشکی سخته درگیر میشی در نهایت نمیتونی مهاجرت کنی راحت.سخته پرستاری خوبه بجاش ببین منم عین تو بودم ...

راستش اونقدر جدی به مهاجرت فکر نکردم ، اما به پیشنهادتون فکر میکنم مرسی🥰