2777
2789
عنوان

درد دل

938 بازدید | 33 پست

سلام ،دوستان چی کنم پسرم بهم گوش بده،تو تاپیک قبلی(نوجوان پرخاشگر)رفتار پسرموتوضیح دادم،دیشب ساعت ۴منو از خواب بیدار کرده پاشو آب بیار،یالا!رفتم اب اوردم ولی خواب رفته بود گفتم پاشو بخور ،با دادگفت چکارداری بزار کنار میخورم،ولی خواب رفتو تا صبح نخورد،هرچی ازم میخواد بدون خواهش میخواد،با لحن طلبکارانه و قلدری،انگار من نقشی تو زندگیش ندارم،بشدت نگران ایندشم،من حضانتشو بعهده گرفتم هیچ چیزیم ازش دریغ نکردم،ولی رفته رفته منو پشیمون همه کارا میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الهی مشکلت اول حل بشه ولی اشتباه که به حرفش همیشه گوش میدی باید همون شب میگفتی من خوابم چرا بیدارم کردی برو خودت بخور اگر اون دو روز قهر کرد تو ۴ قهر کن بگو به تلافی اون دو روز بگو یاد بگیر حرف بزن نه داد من مادرتم نه برده 

یکم محکم باش حتی اگر بچته

عزیزم الهی مشکلت اول حل بشه ولی اشتباه که به حرفش همیشه گوش میدی باید همون شب میگفتی من خوابم چرا بی ...

بخدا اگه این حرفو بزنم دادو بیدادش بیشتر میشه،اونوقت نصفه شب باید صدای همسایه ها دربیاد

اینهمه خودتو فدای بچه کن سختی ها تنهایی بزرگ کردنو ب جون بخری تهش بشه این 

بشین حرف بزن ببین مشکلش چیه

چندسالشه ؟؟

ی چیزی ذهنشو مشغول کرده ک اینطوره

از اول همین بود یا الان اینطور شده اگ الان اینطور شده ی چیزیش هست اگ کلا قلدر بار اومد ک تربیت خودتون بوده

میگه منو وصل کن ب اینترنتت وصل کردم،نت صعیفه میگه حرامزاده عمدا نتو قطع میکنی ببخشید بی پرده گفتم ...

واییی چه بد بنظرم حتما از یه مشاوره کمک بکیرین الان نوجوان هستنو کمی عادیه پرخاشگر باشن اما اگه رفتار مناسبی باهاش نداشته باشین خلق و خوی نوجوانیش بعد از این دوره تبدیل میشه به یه عادت

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

اینهمه خودتو فدای بچه کن سختی ها تنهایی بزرگ کردنو ب جون بخری تهش بشه این  بشین حرف بزن ببین م ...

هروقت میخوام باهاش حرف بزنم،میگه بس کن حرف نزن،چندسری با بغض و احساس رفتم بغلش کنم حرف بزنم ولی گوش نداده،الان چهارماه هست ک اینمدل شده،قبلا اگه اذیتم میکرد نسبت بمن دلسوز بود،بعداز پشیمونی کلی عذر خواهی میکرد،بوسم میکرد،ولی خیلی وقته نه بابت کاراش عذر میخواد نه حتی بوسم میکنه