2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل بخدا  کاش بچه هایی که میدونن خواهری کنن بگن  کلافه شدم از صبح

عزیز دلم اول از خدا میخام که سفرت جور شه و بسلامتی برین و بیاین ولی اگر اوکی نشد بدون حکمتی توش بوده ولی به فکری به ذهنم رسید نمیدونم تا چه حد میتونه کمکت کنه ولی به نزدیک به شهرای دیگه که نزدیکتونم باشه زنگ بزن وایه بلیط اتوبوس یا قطار تهران و کرج چون شهر بزرگین مسافر زیاد داره ولی شهرای کوچیک خیلی وقتا اتوبوس با یه مسافر حرکت میکنه و بقیه رو سر راه سوار میکنن

عزیز دلم اول از خدا میخام که سفرت جور شه و بسلامتی برین و بیاین ولی اگر اوکی نشد بدون حکمتی توش بوده ...

مرسی عزیزم که اینقدر مهربونی 

مامانمم همینو میگه ولی من دلم اروم نمیشه دلم میخواست دعای عرفه امسال حرم باشم 😭

من کرجم بلیط قطار قزوین و زنجان و تبریز به مشهدم حتی چک کردم ولی نیست که نیست 

بگو واسه چه تاریخی میخوای منم بگردم کمکت

مرسی عزیزم ،چه دل مهربونی داری شما .راضی به زحمتت نیستم بخدا

خودم دارم میگردم همسرمو برادرم هم چک میکنن مرتب ولیبا گشتن معمولی ماها فک نکنم بلیط-پیدا بشه شما هم بزحمت ننداز خودتو عزیز 

اگه قطار باشه برای ۱۷ تیر اگه هواپیما ۱۸ تیر 

سلام خوبین  چیشد موفق به خرید شدی  دیشب نتم تموم شد یهو 🥲نتونسم کمکی بکنم

نه نتونستم هنوز ولی رفتم آژانس گفتن یه روز قبل بیا احتمال زیاد بلیط گیرت میاد از کنسلیا 

حالا بیعانه هم دادم بهشون که اگه باز شد خودشون رزرو کنن برام 

ایشالا هرچی خیره همون بشه 

مائده جان  بالاخره صبح پنج شنبه در کمال ناامیدی یه اشنا برامون بلیط قطار گیر آورد و دو ساعته خودمون رو رسوندیم راه اهن و حرکت کردیم جمعه رسیدیم مشهد 

دیشب تو حرم یاد شما افتادم و از طرفت سلام دادم به آقا .امیدوارم خودت خیلی زود بیای زیارت البته بدون دغدغه هایی که من داشتم