2777
2789
عنوان

سونو تشکیل قلب را کی باید برم

1734 بازدید | 13 پست

امروز رفتم دکتر بهم گفت تو الان ۴ هفته داری و دو هفته دیگه برو واسه تشکیل قلب واسه دو روز بعد از تاریخ سونو هم بهم نوبت داد تا برم پیشش و نتیجه اش را بهش نشون بدم

میگم دو هفته دیگه زود نیست واسه سونو قلب آخه میشم ۶ هفته تمام چی کار کنم برم یا صبر کنم؟ اصلا اون موقع قلب تشکیل شده ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین سونو گرافی ها عادتشونه شما ۳ هفته هم میرفتی میگفت دوهفته دیگه ۶ هفته هم میرفتی میگفت دوهفته دیگه کلا همیشه تجویزشون دوهفته بعده 

شما همون ۸ هفته برو

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
اگه پایان هفته ۶ برم ممکنه قلب تشکیل نشده باشه یا کلا تشکیل نشده ؟

ریسکه عزیزم برای چی الکی خودتو تو استرس میندازی 

از ۷ هفته به بعد برو 

ریسکه عزیزم برای چی الکی خودتو تو استرس میندازی  از ۷ هفته به بعد برو

یک سوال من الان کمر درد پریودی دارم دوروزه لکه بینی ندارم فقط گهگاه کمر درد پریودی  ، این طبیعیه؟

یک سوال من الان کمر درد پریودی دارم دوروزه لکه بینی ندارم فقط گهگاه کمر درد پریودی  ، این طبیعی ...

ببین کمر درد طبیعیه ولی باید به دکترت بگی شاید احتیاج باشه شیاف پروژسترون مصرف کنی عزیزم 

اگه پایان هفته ۶ برم ممکنه قلب تشکیل نشده باشه یا کلا تشکیل نشده ؟

بهترین زمانش همون ۸ هفته است

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️