2777
2789
عنوان

ازدست شون خسته شدم..

143 بازدید | 15 پست

خوانده شوهرم سرهرچیزی ازش پول میگیرین..کاش یه کمکی بکنن..

قبلا میداد ولی خیلی دعواکردیم..ظاهرا میگه نمیدم..ولی باز دیدم باباشوداداشس عکس کاراشونو فرستادن..یکی میگه ۳۰۰بده یکی ۵۰۰

شوهرم خوابه..دلم میخاد بیدارش کنم باز دعوارا بندازم..از طرفی میترسم دروغ بگه.. 

چکارکنم..چجوری مچشوبگیرم..دلم میخاد با برادرشوهر پیام بدم.. ولی...لطفا کمکم کنید واقعا الان اعصابم خرتبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره اگر پسر کمک پدر و برادرش نکنه پس کی بکنه؟؟؟اگر برای شما کم و کسری نمیزاره موردی نداره بالاخ ...

اخه باباش داره...ما حقوقمون نصف حقوق باباشه...باباش مدلشه...میکنه از پسراش فقط

برای ما داره...بخاطر شرایطو مسائلی ک داریم

سعی کنید ک شوهرتون رو در مقابل خودتون و خانوادش قرار ندید

اگرم از موضوعی ناراحتی منطقی دارید در یک فرصت مناسب و فضای دوستانه با هم بشینید و تبادل نظر کنید و به یک راه حل خداپسندانه برسید

بالاخره اگر پسر کمک پدر و برادرش نکنه پس کی بکنه؟؟؟اگر برای شما کم و کسری نمیزاره موردی نداره بالاخ ...

با کلی بدبختی یه مولی جورکردیم ماشین بگیریم...حالا انقدر پیغام پس قام میدن...بوده دوماه حقوق نداشته شوهرم..باباش ککشم نگزید...اگربخدادلسوزمون بودن ناراحتی نداشتم...ولی باباش..

اخه باباش داره...ما حقوقمون نصف حقوق باباشه...باباش مدلشه...میکنه از پسراش فقط

بالاخره پدرشه

شاید کارش درست نباشه ولی شاید مسائلی هست ک اطلاع نداریم

شاید قبلا شوهرتون پولی از پدرش قرض کرده و الان داره کم کم برمیگردونه

بالاخره پدر و پسر قضیه اش با همه چی فرق میکنه مثل یه رفیق و دوست نیست ک بی خیالی گذروند بالاخره پد ...

چرا موقع مشکلاتمون یادش نمیاد ک باباشه...یا یه پسری داره؟؟

خیلی مفصله...خیلی دلم پره...الان شما به من بگو چجوری جریانو روشن کنم ببینم پولی داده یا ن..ک دروغ نگه...ک دارم میترسم ازین وضعیت...