2777
2789
عنوان

کیا تو شهر غریبن با بچه کوچیک؟

301 بازدید | 19 پست

از شهر خودمون میخوایم بریم تهران واسه زندگی

دوتا پسر کوچیک دارم

استرس گرفتم

تا حالا از خانوادم دور نشدم

خیلی احساسی هستم نمیدونم از پسش برمیام یا نه

...

سخته ولی عادت میکنی.میتونی زود به زود بری شهرتون؟

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

من😢

خانوادم تهران من اومدم اصفهان یکی از شهرستاناش

بارداری و تا الانم همش تنهام خیلی سخته

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم میخوای بیای تهران غریب حساب نمیشی

اینجا همه هستن ،ترک ،کرد،لر،بلوچ،افغان........

از شهرتون تا تهران چند ساعت راهه؟ 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
نه احتمالا

منم خیلی به خانواده م وابسته م واسه همین ماهی یک یا دوبار میرم.6ساعت فاصله مونه تقریبا.ولی اوایل خیلی اذیت شدم همش گریه میکردم اخه اینجا حتی یه اشنا هم ندارم.

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
الهی خدا کمکت کنه

انشالله

توروخدا دعا کن بتونیم بریم زودتر ازینجا جور بشه واقعا انقد سختمه عین زندانیان که چوب خط میزنند دارم روزارو میشمارم که بتونم از اینجا برم

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

منم خیلی به خانواده م وابسته م واسه همین ماهی یک یا دوبار میرم.6ساعت فاصله مونه تقریبا.ولی اوایل خیل ...

عزیزم

خوبه میتونی زود به زود بری سر بزنی

من شوهرم نمیزاره احتمالا سالی یکی دوبار بیشتر واسه سر زدن نیایم شهرمون

...

سخت که هست مخصوصن برای کسی که وابسته است

مطمعنن برای پیشرفت زندگیت میای 

پس قوی باش ،اومدی تهران با بچهات بچرخ ،بگرد

عادت میکنی عزیزم 

ایشالا محل زندگیتون یجا خوب باشه ،تهران زده نشی 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد