2777
2789
عنوان

تابستون و بیکاری

167 بازدید | 14 پست

دلم خیلی گرفته حوصلمم سر رفته نمیدونم چیکار کنم کسی هم نیست ببرتم بیرون😢بیرون رفتم یه روز درمیونه کلاس زبان میرم به نظرتون چیکار کنم خیلی دلم میگیره حوصلم سر میره

برو باشگاه بدنسازی

روح و قلب من مرد  اون روزهایی که مامانم کتکم میزد اون روزهایی که حسرت یه عروسک به دلم موند اون روزهایی که عشق پدر میخواستم و یه بوس مادر این روزها که دارم تنهایی میکشم (آره آنجلینا هست نه آنجلا)                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فعلا هیچکار نمیکنم و هیچ جا نمیرم دوستام پیشنهاد میدن بریم بیرون ولی من میپیچونم حسش نیس😁🤣

چند سالته 

بعدا مثل من پشیمون میشی از پیچوندن

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

یه راه و سبکی برای زندگیت انتخاب کن قبل از اینکه تا اخرش وضعت همین شه ...برو کتابخونه ی شهرتون انقدر کتابای جذاب هست که ..فیلمای زبان ببین رو مهارت های شخصیتیت کار کن بی هدف جلو نرو 

جوری نشود که سهمت از دنیا را فراموش کنی..دنیا نصیب توست باید از دنیا سهم برداری.. عین صاد 
چند سالته  بعدا مثل من پشیمون میشی از پیچوندن

از اینکه با دوستات نرفتی بیرون اذیتی ؟

جوری نشود که سهمت از دنیا را فراموش کنی..دنیا نصیب توست باید از دنیا سهم برداری.. عین صاد 
از اینکه با دوستات نرفتی بیرون اذیتی ؟

خونه موندن چیزی نداره ک اخه 

حالا من ک از سال بعد قراره کار کنم بیشتر قدر تفریح میدونم 😅

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️