2777
2789

به یه خانوم زنگزدم همشهریمون بود کرمانشاه ف ال موکل دار میگرفت ینی دقیق میزد تو خال ولی فایده نداشت وقتی راه کاری نیست دقیقا میگف خودکشی کردی وقصدشم داری  ک واقعا اگ تاپیک قبلیمو بخونین گفتم ک چطوری خودکشی کردم و.... اونم دقیقا همینو گف البته خیلی چیزام گف‌ خوب بود ولی من می‌خوام ی چیزی باشه ی کاری باشه برام معجزه کنه حالمو خوب کنه مثلا  ذکری سوره ای یا..نذری چیزی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ذکری بود عکسشو داشتم هر کاری میکنم پیدا نمیشه 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

چه چیزی بالاتر از اینکه از اعماق قلبت به خدا توکل کنی؟

۴ رکعت نماز با خلوص نیت از روی عشق از روی ایمان هزاران معجزه و امید میاره

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
قانون جذب. تاپیک پولدار شدم گفتم مال من راجب پول بود تو همون روش هارو برا هر چی میخای استفاده و تصور ...

من واسه مشکلم انجام دادم فایده نداشت به نظرمن فقط باید نمازبخونی وعبادت کنی وازخدابخای

🌱خدایا دوست دارم🌱
من واسه مشکلم انجام دادم فایده نداشت به نظرمن فقط باید نمازبخونی وعبادت کنی وازخدابخای

اونم از خدا خواسته از کسی دیگه نیست.اون تضمینی هست حتما اشتباه انجام دادی. یا باور نداری

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
چه چیزی بالاتر از اینکه از اعماق قلبت به خدا توکل کنی؟ ۴ رکعت نماز با خلوص نیت از روی عشق از روی ای ...

چون چندین سال تموم باخدا حرف زدم باائمه شهدا حرف زدم واسطشون کردم چیزی ندیدم همشون گذاشتم کنار. این ۴رکعت مستحبیه؟؟؟

تاثیری دیدی ازش ؟؟؟چندوقتع نتیجه میده هزینش چطوره

فکرکنم 30یا40 تومن میگیره 

واسه من هرچی گفت راست گفت بهم چندتا سوره‌ گفته باید تا40 رو بخونم هنوز20 روز دارم میخونم ولی خیلی خیلی باعث شده به خدا نزدیک بشم یعنی اصلا دیگه غصه نمی‌خورم خیلی خداروبیشتردوس دارم باید تمومش کنم

🌱خدایا دوست دارم🌱