2777
2789
عنوان

شومیز و شلوار برای عروسی

431 بازدید | 11 پست

من دعوتم عروسی پسر دایی همسرم که عروسیشون مختلط و بی حجابی نیست.همیشه توی تمام مراسما انواع ماکسی یا کت و دامن بلند پوشبدم.این دفعه میخوام شومیز شلوار بپوشم چون باید پوشیده باشه به نظرتون مناسبه؟؟؟چون تپلم همه لباسی هم نمیتونم بپوشم.

نظر بدید لطفا.

لطفا🙏🙏🙏برام دعا کنید منم مامان بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کت شلوار مجلسی شیک تر نیست؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
اره شیکه شومیزهای شیکی ت بازار هست با شلوار مازاراتی ۹۰ سانتی 

الان خوندم واسه قد کوتاه شلوار کوتاه اصلا نپوشید چون قد کوتاه تر میزنه نوشته بود شلواری که روی پاشنه کفش بیفته قد را بلندتر میکنه

لطفا🙏🙏🙏برام دعا کنید منم مامان بشم