2777
2789

خانما میخام خط همراه اولمو بسوزونم  گفتن برنامه همراه اول نمیدونم همراه من رو نصب کن   نصبش کردم ولی نمیدونم الان برم کجا     ی نفر میگفت قسمت پیشرفته رو فعال کن بعد خدمات بعد و...  ولی اصلا من تو این گزینه ها حالت پیشرفته ک‌میگه نمیبینم ک فعال کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری بخش خدمات 

مدیریت سیم کارتها

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

تو رو خدا اگر میتونی کمکم کن وگر ن مجبورم ۱ ساعت برم طرف شهر اخه خونمون روستاس

عکس بده

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

همراه من نصب کن این چیه😑

خوب خدمات کدومه ؟ من نمیبینم       گفت حالت پیشرفته فعال  بعد خدمات بعد مدیریت س ...

از برنامه عکس بده