2777
2789
عنوان

مسافرت با بچه ده ماهه با قطار

1757 بازدید | 64 پست

سلام خانما. یکی دو روز دیگه میخایم با قطار بریم مشهد حدودا ۱۷ ساعت تو راهیم. بنظرتون با بچه ده ماهه چطوره مسافرت باقطار؟ همسرمم هس و دخترم ک نزدیک ۴ سالشه

الان مشهد خیلی گرمه؟

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

بچت اگه اروم باشه حرفی نیست فقط توراه میخوابه...

ما اسفند رفتیم مشهد بابچه 1ونیم ساله پدرم دراومد

تو مهربونی که چشمای خوشگلت افتاد به امضام برای امضام ی صلوات یا هرچیزی مثبتی دوست داری بگو شاید باهمین قلب ودل پاک تو همه چی جورشد💚💗💜الهی 100برابرش به زندگی خودت برگرده عزیزجانم..بگو منم برات کوثر بخونم خدای عزیزم تورو به درگاهت شکر میکنم که برای زندگیمون معجزه کردی😍تمام قرض هامون رو تموم کردیم😍🙏همسرم دیگه سمت اون کار نمیره وحتی نگاهشم نمیکنه😍😍خدایا شکرت توهمیشه ما بنده هات رو دوست داری الهی دورت بگردم عزیزدلم خدای مهربونم.. کارای خونمون رو انجام دادیم بچه هام به آرزوشون رسیدن وتخت خواب خریدیم براشون😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت ان الله هوالرزاق ذولقوت المتین یارزاق یارزاق یارزاق یارزاق این.        (این ذکر برای روزی فراوان هستش)

با قطار راحتی یه کوپه بگیرین که خودتون باشین برای دختر چهارسالتم اسباب بازی و کتاب برای توی قطار حتما بردار حوصلش سر نره ۱۷ ساعت 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه ماه پیش مشهد بودیم و آره هوا گرم بود. همسرت هست بچه ها رو نگه داره سرویس بری یا بخوای استراحت کنی داخل کوپه ها هم مانیتور هست میتونی واسه دخترت فیلم بذاری ببینه بیشتر قطارهای مشهد از غروب حرکت می کنن و خب خیلی از ساعات  سفر شبه و شما خواب هستين 

ما یه ماه پیش مشهد بودیم و آره هوا گرم بود. همسرت هست بچه ها رو نگه داره سرویس بری یا بخوای استراحت ...

بچه ده ماهمو کجا بخابونمش ک غلت نزنه و نیفته ؟

نخوابیدن هم بیرون بازی میکنن با بچه های دیگه خیلی راحت و خوبه با قطار من دوبار رفتم خیلی خوب بود

بیشتر نگران بچه ده ماهمه ک اذیت نشه. باز دخترم ۴ سالشه و ماشالا بزرگتره

بیشتر نگران بچه ده ماهمه ک اذیت نشه. باز دخترم ۴ سالشه و ماشالا بزرگتره

نع من دخترم 1سالش بود بردمش اذیت نمیشه خودتون که هستید اونجا مثل یه اتاق تو خونه اس وسایل مورد نیازت رو بردار اونجا راحت باشی

🥰😍