2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا ک التماس میکنند بزاین

همش چرته چون نسل های قبلی اگاه شدن میترسن میخوان ریشه کن کنن نسل های جدید رو هم مغزشون رو شستشو بدن 

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
کجا زلزله اومده

صبح بخیرهموطن...خبرندارین مگه جنوب اومده همه خونه هاشون باخاک یکسان شده 😢زنه میکفت توخواب بودیم یهودیدم یه چیزسنگینی افتاده روم همه حاتاریکه بچه هام جیغ میزنن

دولت مریض نیست که جمعیت ملت خودش روکم کنه چون جمعیت زیادبه نفع هرحکومتی هست

واقعا چه نفعی داره؟ فقط پوله که از جیبش میره خزانش کم میشه

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
کلا این دو ماه اتفاقات زیاد میفته تیر و مرداد

میشه بیشترتوضیح بدی عزیزم؟من بشدت نگران پسرم هستم چیکارکنیم اتفاقات بدسراغ مانیاد.چه اتفاقاتی توچه محدوده ای زیادمیشه؟

این بادهایی که این وقت سال داره میادبی سابقه ست منومیترسونه نشونه زلزله نباشه؟😢😢

زلزله منجیلم قبلش باد شدید بود 

امشب شوهرم گفت اماده بخواب خدایی نکرده زلزله شاید بیاد

ولی اون زمان که هارپ نبود بلای طبیعی بود 

الان هارپ هم اضافه شده خدا لعنت کنه دشمنای ایران رو 

میشه بیشترتوضیح بدی عزیزم؟من بشدت نگران پسرم هستم چیکارکنیم اتفاقات بدسراغ مانیاد.چه اتفاقاتی توچه م ...

نگران نباش و به این چیزا فکر نکن ..بدبینی و افکار منفی خودش اتفاقات منفی رو جذب میکنه 

من کلا شنیدم که طبق علم ستاره شناسی که این دو ماه پتانسیل اتفاقات و جنگ و درگیری  تجمع و زلزله زیاده ..نه فقط تو ایران تو همه جا .. مثلا شاید جنگ روسیه و اکراین دوباره از سر گرفته بشه یاااچی نمیدونم ...

این اتفاقات حتمی نیست  ولی پتانسیلش وجود داره.. 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
نگران نباش و به این چیزا فکر نکن ..بدبینی و افکار منفی خودش اتفاقات منفی رو جذب میکنه  من کلا ...

ادم یادایه قران میفته «ان الانسان لفی خسر»انسان همیشه درزیانه