2777
2789
عنوان

لطفا نڟر بدین

85 بازدید | 17 پست

میخام فک بالا ارتودنسی کنم رفتم پیش یه دکتری گفتش باید دوتا دندون عقلت رو بکشی  الان واقعا میترسم بنڟرتون حرفشو گوش کنم یا برم دکتر دیگه ای

گاهی امید تنها گل همیشه بهار است🌱

کشیدن دندون عقل که ترس نداره .حتما چون به دندونای دیگه فشار میاره گفتن بکشید که جا داشته باشن بقیه دندونا .حتما همونا باعث نامرتب شدن بودن . 

البته اینا تو عکس بیشتر مشخصه . 

به نظر من اگر دکتر خوبی هستن و باتجربه ،ترس نداره

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها من یه چن وقتی ببخشید یکم دهنم بوی بدی میده که خودم متوجه نشدم حسابی خودمو گشتم😁تا اینکه فهمیدم دندون عقلم با وجودی که کامل از رو سالم هس یه بوی بدی میده ...من میخام برم بکشمش بندازم دور

اره عزیزم میشه

چقد خوب من نمیدونستم 

من فک بالام فقط یه دندونم یکم کجه پس برم برای ارتودنسی ،،

بعد برای شما چقد گفتن قیمتشو 

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
چقد خوب من نمیدونستم  من فک بالام فقط یه دندونم یکم کجه پس برم برای ارتودنسی ،، بعد برای شما ...

بسلامتی عزیزم.چهار ملیون  با تخفیف

گاهی امید تنها گل همیشه بهار است🌱