2821
2789
عنوان

شوهرم ازم ۳ میلیون پول میخواد

2007 بازدید | 93 پست

بچه ها شوهرم بدهکاری داره بعد الان ۳ میلیون ازم پول قرض میخواد 

من خودم ۲۶۰۰ پول قایمکی و با ۵ تا سکه دارم .

چجوری این پول و بهش بدم که به اسم مامان و بابام باشه هم به موقع پول و برگردونه ؟

بده یادش مسمونه توروزایه سخت خودت کمکش کردی

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بخدا من دیروز ۳۰تومن به شوهرم دادم چون میخواست چیزی بخره بابرادرش ۱میلیارد اون گذاشته بود این ۳۰تومن کم داشت که اندازه اون بشه نذاشتم‌حتی به کسی زنگ بزنه

فقط بهش گفتم باید بهم‌پس بدی چون من موظف به تامبن تو نیستم ولی پول منووتو نداره دلم‌نمیخواد ب کسی دهن باز کنی

گفت تا آخرماه میدم بهت

تو هم اگه شوهرت این عادتووندارهدکه پس بده بگو از کسی گرفتی ولی اگه پس میده رک بگو مال خودته خیلی هم قدرتو میدونه و عزیزمیشی

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست

من که میدم نده! مردا پس نمیدن ،منم مثل تو، الان بالای چهل پنجاه تومان قرض گرفتم وب اسم قرض دادم بهش واسش نداره بده و مجبورم خودم بدم یا بیخیالشون شم ووامم بنامم گرفتم واسش بازم اقساطش مونده یقه من! حماقت کردم طلاهامم فروختم واسش مال خودم از خونه بابام اورده بودمشون ،نخرید واسم! خلاصه خواستی بدی سفته ای چیزی بگیر بگو مثلا دوستم گفته سفته بدید بهتون  پول بدم! از من میشنوی اشتباه منو نکن از خانوادت واسش قرض نکن که تهش خودت باید برگردونی،پس اندازتم نده من دادم الان اسو پاس شدم

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚
اخه بدم مطمعنم بر نمیگردونه  تا الان بهش ۲ میلیون کمک کردم

پس بگو نداشتم‌از بابام‌گرفتم اونم گفت فقط دیر پس ندین

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
بخدا من دیروز ۳۰تومن به شوهرم دادم چون میخواست چیزی بخره بابرادرش ۱میلیارد اون گذاشته بود این ۳۰تومن ...

عزیزم تو مطمعنی ک بهت برمیگردونه . اما من مطمعن نیستم و چند باری امتحانش کردم پس نداد

2825
2823
2791
2779
2792