2777
2789
عنوان

میگه خیلی اسون بود (کنکور تجربی

281 بازدید | 11 پست

یکی از آشناها میگه  امسال انقد اسون بود  همه میگفتن چه اسون بوده سوال عمومی  فقط وقت کم بود 

میگه همه  عمومی ها رو جواب دادم  

فقطم  منابعش  کتابای درسی بوده 

حالا واقعا  درست میگه  

طرف  تا از  یک ماه قبل  عید شروع کرده خوندن  دو سه دورم میگه کرده کتابارو  اونم با وجود  بچه   

😁😂

چون تقلب شد سوالا لو رفت همه رو زدن

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شنیدم نسبت به دوسال اخیر اسونتر بوده

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻

سلام کمکور نسبت دوسال گذشته راحت تر بوده از قبل عید هم شروع کردن. خیلیم دیر. نبوده حالا رتبه 6000اینا اگه خوب میخودنه میتونسته بیاره

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
سلام کمکور نسبت دوسال گذشته راحت تر بوده از قبل عید هم شروع کردن. خیلیم دیر. نبوده حالا رتبه 6000این ...

شانس من پول کتاب نداشتم بخونم کتابام همه عوض شده بود وگرنه عاشق درس خوندن حس میکنم همش لیاقتم ی رشته خوب بود دولتی نه این مدرک الانم چقدر غصه خوردم من 

وای فقط آخرش دوسه دور خخخ

ببین میشه 

به نظر من نشد نداره 

ببین آدم درستیه یا میخواسته الکی بگه

😜

خودتم درگیر این حرفا نکن.....حالا نتایج بیاد مشخص میشه 

یکی ممکنه خیلی بخونه و خیچ

یکی ممکنه کم بخونه ولی مفید و نتیجه بده براش