2777
2789
بله خون میگیره ازت.ن ۱۵۰ شده ولی امروز زنک زدم واسه آنومالی نوبت بگیرم گفت ۸۵۰😐 هیچی دیگه باید جور ...

واقعا؟؟؟ واییی خدا از الان فکرمو برداشته😓 بنده خدا شوهرم یه مدت باید به مادرش برسه و هزینه های درمانش رو بده 

من حالا تو بهداشت پرونده تشکیل دادم هرسری میگه باید آزمایشات و سونوگرافی رو ببری به متخصص نشون بدی ویزیت متخصص هم ۲۰۰ تومنه بخدا اذیت میکنن اگر میدونستم همون اول پیش پزشک ماما پرونده تشکیل میدادم

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
بعضی دکترا الکی مینویسن وقتی غربالگری اول مشکل نداره دومی نیازی نیست اگرم بخوای ازمایشی بدی انومالیه ...

پروندم رو تو بهداشت تشکیل دادم هرسری رو میگه باید بری خودشم جوابش رو به متخصص نشون بدی، نمیدونم چرا این کارو میکنن هزینه ها کمرشکنه . خودم میخوام اگه واجب نیست نرم ولی بهداشت گیر میده😓😓😭

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟؟ واییی خدا از الان فکرمو برداشته😓 بنده خدا شوهرم یه مدت باید به مادرش برسه و هزینه های درما ...

بچه خیلی خرج داره.منم اولین بارداریمه.اصلا قیمتارو میبینم مغزم سوت میکشه

اره ۱۵۰ هست .آزمایش خون هم هست فقط.هفته ۱۵ تا ۱۷ بهترین موقع انجامش هست .هرچند برا شمارو زده ۱۵ تا ۱ ...

مرسی خانوم گل😘

نمیدونم غربالگری دوم یا انومالی

فکرکنم انومالی باشه

بچه خیلی خرج داره.منم اولین بارداریمه.اصلا قیمتارو میبینم مغزم سوت میکشه

خدا به هممون کمک کنه انشالله🥲

پروندم رو تو بهداشت تشکیل دادم هرسری رو میگه باید بری خودشم جوابش رو به متخصص نشون بدی، نمیدونم چرا ...

منم بهداشت پرونده دارم غربالگری دوم رو ندادم دکترم ننوشت گفت اولی خوبه نیازی نیست فقط انومالی نوشت اونم اختیاریه. بهداشتم چیزی بهم نگفت که حتما بده. اینا هم دیگه شورش رو دراوردن هزاربار به من گفتن دوز سوم ئاکسنت رو بزن من نمیزنم دیگه نرفتم بهداشت انگار خودمون بیسوادیم چیزی حالی مون نیست

منم بهداشت پرونده دارم غربالگری دوم رو ندادم دکترم ننوشت گفت اولی خوبه نیازی نیست فقط انومالی نوشت ا ...

شما انومال نرفتی؟

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
منم بهداشت پرونده دارم غربالگری دوم رو ندادم دکترم ننوشت گفت اولی خوبه نیازی نیست فقط انومالی نوشت ا ...

آره بخدا، اگه قرار بود برم پیش متخصص هزینه کنم که از اول میرفتم همونجا پرونده تشکیل میدادم. تازه اون قرصهایی که رایگان باید بدن رو نمیده میگه خودت تهیه کن😐

والا من آنومالی وان تی رو سونو دادم ولی آزمایشاشو دکترم گف یه چیز اضافه برسازمانه،دوس داری برو ولی اجباری نیس چون سونو ان تی وآنومالی مشکلی نداشت.منم نرفتم حتی بهداشتم گف آزمایشها واجب نیس ...

اگه دوتاسونوهات خوبن ومشکلی نداشتی آزمایشاتش لازم نیس

کاربر یاس هستم از۹۲ عضو سایتم...

من انومالی رو فردا دارم به دکتر گفتم ازمایش خونشو واسم ننویسه چون نوبت سونو ماما واسم مطب خصوصی گرفته هزینه اش یکم بالاس البته واسه من

اگه خصوصی نمیخوای بری هزینه اش پایینه

ط قـــرار منــــے مݩن بیـــ قرار تو💕💍💐
با دفترچه من انومالی ۳۰۰ شد واسه همین قیمت ازادش رو دقیق نمیدونم 

مرسی گلم 😘

پروندم رو تو بهداشت تشکیل دادم هرسری رو میگه باید بری خودشم جوابش رو به متخصص نشون بدی، نمیدونم چرا ...

اصلا به اینا چ ربطی داره که بگن به متخصص نشون بدی حتما یا نه!؟

کجایی مگه که ویزیت متخصص ۲۰۰ تومنه!؟😐

کاربر یاس هستم از۹۲ عضو سایتم...