2777
2789

لطفا اگر کسی در مشهد جنین اهدایی دارد.یا تمایل به اینکار دارد بگوید.لطفا.اینجوری شادی داشتن فرزند رو به یک خانواده دیگه که از این نعمت محروم اند هدیه کنید

چجور خانواده این گلم از نطر اخلاقی و وصعیت زندگیشون ؟

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون احتمال گرفتنش هم ۵۰،۵۰است تقریبا

فداتشم من بابت هزینه نپرسیدم گلم بابت اعتقادی و اخلاقی و اینکه میتونن خوشبخت کنن بچه رو و خانواده خوبین و زن و شوهر خوبن باهم! چون بام خیلی مهم بود که جنینی که از وجود منه توی چه خانواده ای بخواد بدنیا بیاد و زندگی کنه.

و از طرفی فکر میکردم میتونم کمک کنم و صبح به مرکز تماس گرفتم و متاسفانه گفتن امکان اینکه اهدا بشه جنین وجود نداره چون لازمه ش داشتن ۲ تا فرزنده که من هیچ فرزندی ندارم😔 و با این وجود امیدوارم بزودی جنین پیدا بشه براتون.

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…
کاش همه مثل شما اینقدر مهربون و بخشنده بودن.

عزیزدلمی گلم و لطف داری 🙏🏻❤🌷

اجازه دارم یک سوال بپرسم گلم؟

فداتشم چرا برای به سرپرستی گرفتن نوزاد اقدام نمیکنین؟