2777
2789

چن ماه پیش دستم لای در شاستی بلند گیر کرد رفتم پیش پزشک گفتن که باید بری رادیولوژی جوابش که اومد گفت هیچی نیست ناخنت از داخل خونریزی کرده و رو ناخنت سیایی هست نگران نباش به مرور زمان خوب میشه( دوسه روز اول جایی که لای در ماشین مونده بود لمس بود )، حالا امروز دیدم نصف ناخنم داره از جا میوفته

بچه ها چیکار کنم؟ من هرجا میرفتم ناخنم لاک میزدم که کسی نبینه سیاهی ناخنمو الانم داره میوفته نمیتونم بهش لاک بزنم ، اگه کامل بیوفته کی در میاد؟

من از موتور افتادم ناخن دستم افتاد هیچی جاش ناخن جدید درمیاد🤷🏻‍♀️

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگشتای پامو کفشم زده بود چن پاهی کبود شد و خودش کلا از بیخ افتاد بدون ناخن موندم😂

باز ب مرور خودش در اومد درد اینا نداشت

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/