2777
2789

بچه ها من ۸ روز تاخییر داشتم زدم شب اینو فورا اینجوری شد 

صبح زودم زدم باز فورا اینحوری شد 

سر ۹ روز تاخییر پریود شدم 😅

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن روز از موعدت گذشته 

۸ روز گذشته بود امروزم میشد ۹ روز که گذشته بود بازم بی بی مثبت شد فورا ولی سه ساعت بعدش پری شدم

بچه ها من ۸ روز تاخییر داشتم زدم شب اینو فورا اینجوری شد  صبح زودم زدم باز فورا اینحوری شد&nbs ...

نه بابا

واقعااا

پس بارداری شیمیایی اتفاق افتاده برات

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
نه بابا واقعااا پس بارداری شیمیایی اتفاق افتاده برات

بی بی چک ویتاسینگ بود من فک میکنم بی بی چک مارک خوبی نبوده

بی بی چک ویتاسینگ بود من فک میکنم بی بی چک مارک خوبی نبوده

راستش تو بارداری قبلیم این بی بی چک دقیق تر از اون‌یکی بی بی چکا جواب داد

اما منم دوروز پیش زدم همبن مارک هاله انداخت بعد آنروز دوباره زدم و منفی شد

نمیدونم دیگ شاید به قول شما مارکش خوب نیس

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
۸ روز گذشته بود امروزم میشد ۹ روز که گذشته بود بازم بی بی مثبت شد فورا ولی سه ساعت بعدش پری شدم

آها عزیزم خیلیا هستن حتی بی بی شون دوتا خط پررنگ افتاده اما بازم پریود شدن نگران نباش انشاالله دفعه بعد حتماااا مثبته

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
راستش تو بارداری قبلیم این بی بی چک دقیق تر از اون‌یکی بی بی چکا جواب داد اما منم دوروز پیش زدم همب ...

اره احتمالا مارکش خوب نیس البته من قبل عید یه بی بی زدم کاملا مثبت شدا ولی باز پریود شدم دیگه قفل زدم رو حاملگی بشدت تحت تاثیر خودش منو قرار داده

آها عزیزم خیلیا هستن حتی بی بی شون دوتا خط پررنگ افتاده اما بازم پریود شدن نگران نباش انشاالله دفعه ...

اره احتمالا مارکش خوب نیس البته من قبل عید یه بی بی زدم کاملا مثبت شدا ولی باز پریود شدم دیگه قفل زد ...

عریزم بی بی چک الکی خط نمی‌اندازد حتما بارداری شیمیایی اتفاق میافته برات 

آها عزیزم خیلیا هستن حتی بی بی شون دوتا خط پررنگ افتاده اما بازم پریود شدن نگران نباش انشاالله دفعه ...

این عکسی که دادم برا قبل عید بود ولی باز پری شدم ... دیگه بعنی متنفرم از بی بی چک چه منفیش چه مثبتش اصلا بهم حس خوب نمیده دیگ

این عکسی که دادم برا قبل عید بود ولی باز پری شدم ... دیگه بعنی متنفرم از بی بی چک چه منفیش چه مثبتش ...

من ک دیگه خیلی وقته بی بی نزدم ازش میترسم

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰