2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق دارم طلاق بگیرم

250 بازدید | 18 پست

هر حرفی بزنم پرخاشگری میکنه و کتک زدن شدید داره

روی عصابنیتش کنترل نداره به شدت عصبانی میشه فرقی هم براش نمیکنه کوچک و بزرگ مقابلش کی هستن

نصبت به من خسیس هستش خساستش در مورد لباس و ایناس فقط حق دارم سالی یه بار یا دوسالی یه بار لباس بگیرم

عروسی یا مهمونی از طرف فامیلام دعوت بشم یا نمیبره یا اگه ببره با جنگ و دعوا میبره

چندبار پیش دخترم که فقط دوسالشه منو به شدت کتک زد

همه ی حرفاش با کنایه اس خیلی بد دهنه به پدر و مادرم فحاشی میکنه احترامشونو نگه نمیداره

حق دارم طلاق بگیرم با وجود دوتا بچه؟؟؟؟؟؟؟

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
نخیر با لباس سفید رفتی با لباس سفیدم باید برگردی    

من الان بشدت ناراحتم بنظرتون وقت شوخیتونه؟؟؟

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم جایی که امنیت جسمی نداشته باشم یه لحظه هم نمیمونم

امنیت جسمی هیچ امنیت جانی ندارم 

اگه میتونی جدا شو

از چه نظر باید بتونم؟

آخه میخواد بچه هامو بگیره

جداشو عزیزم اون لیاقت ی زندگی رو نداره قدرتو نمیدونه تو زندگی باید ی سری چیزا سرجای خودش باشه احتراما اینا...بچه هاتم تگ زیر ۷ساله دادگاه میده ب تو 

ما کع خار بودیم گلها بع فدایش بچع ندار بودیم دارا بع فدایش☺👊
از چه نظر باید بتونم؟ آخه میخواد بچه هامو بگیره

حمایت خانواده و برنامه ریزی برا بعد طلاق و...

∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆
از چه نظر باید بتونم؟ آخه میخواد بچه هامو بگیره

از مسئله ی بچه دیگه خبر ندارم

∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆
جداشو عزیزم اون لیاقت ی زندگی رو نداره قدرتو نمیدونه تو زندگی باید ی سری چیزا سرجای خودش باشه احترام ...

دخترم ۲سالشه 

پسرم تازه ۴ماهش شده

بدنم کبوده الان خونه ی بابام هستم

حمایت خانواده و برنامه ریزی برا بعد طلاق و...

خانواده ام فعلاً باهامن

یه خورده طلا دارم ،لیسانسمو هم گرفتم