2777
2789
عنوان

زلزله

193 بازدید | 20 پست

بچه هاااا استان هرمزگانم دیشب دو سه تا زلزله وحشتناک بود 

خب امشب جای من بودین تو ماشین میخابیدین بازم یا خونه 

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵

ماشین

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین وای زمستون اینجا یه زلزله اومد انقد خاطره بد دارم که

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
خونه باش اما هوشیار باش. زیر لوستر و بوفه نخوابین

خونه محکم نیست 

بچه کوچیک دارم دیشب اولین زلزله نصف شب بود بلافاصله برقا رفت فقط تونستم دستم رو صورت پسرم ک خواب بود بذارم همین 

کنار در هالم یک ترک انداخته

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵
فقط اومدم بگم خدا بخیر بگذرونه ودعا  می کنم خبری از زلزله نباشه

دیشب مرگو به چشم دیدم مخصوصا  زلزله اول ک امادگی نداشتیم

خونه محکم نیست  بچه کوچیک دارم دیشب اولین زلزله نصف شب بود بلافاصله برقا رفت فقط تونستم دستم ر ...

اگه از خونه مطمئن نیستین نمیتونین برین خونه پدرمادر خودتون یا همسرتون؟ یه شب رو اونجا بمونین. نهایت اگه نشد برین جایی که بقیه مردم هستن تو ماشین بمونین با وسایل ضروری. ان شاالله مشکلی پیش نیاد و دیگه فرداشب راحت باشین 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خدا کمکتون کنه

چراع قوه بزار دم دست جای امن خونه بخواب کاملا اماده باس

زلزله معلوم نمیکنه شاید چند شب دیگه امد نمیشه ک کلا ماشین بخوابین

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.