2777
2789
عنوان

هرکی تجربه درمان جوش داره تشریف بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص چی میخوری

الان که دیگه نیمخورم چون اقدام بارداری هستم

ولی اون تایمی که میخوردم خوب بود قطع شده بود جوشام ولی بعد قطع داروها جوشام برگشت 

قرص اسپیرولانکتون و سیپترون کامپاند میخوردم 

من صورتم عین آینه صاف بود بعد اینکه کرونا گرفتم شدید جوش زدم هر چی دکتر رفتم و انواع کرم تاثیر چندانی نداشت روز به روزم جوشا دردناک میشدن رفتم میکرو نیدلینگ تو چهار جلسه کلا خوب شدن 

الان که دیگه نیمخورم چون اقدام بارداری هستم ولی اون تایمی که میخوردم خوب بود قطع شده بود جوشام ولی ...

ریزش موهات هم گم شده بود موهات پرتر شده بود ازنایشای هورمونیت نرمال بود هورمونات رو بهم نریخت یا پریودیات رو 

من چند ماهی صورتم پر جوش شده بود بعدش صابون دکتر جیمز گرفتم یماه صبح و شب زدم دیگه جوش نزد و جاش کمرنگ شد الانکه دو سه ماهی میشه گذشته یه پماد و کرم دارم استفاده میکنم صافه صاف شده روشن تر هم شده صورتم. ولی باید روزا حتی تو خونه هم ضد افتاب بزنی بعد صبحا و شبا صورتتو حتما بشوری 

باید دکتر بری ازمایش بدی علت جوش زدنت معلوم شه از کبد یا هورمونی باشه تنها راهش دارو.فست فود .شیرینجات و به خداقل برسون.رو بالشی ت و تند تند عوض کن.اب و میوه و سبزیجات زیاد بخور.روتین پوستی داشته باش که واجب ترینش ژل یا فوم شستشو .ضد افتاب .ابررسان و مرطوب کننده س که باید مناسب نوع پوستت باشن.جوشاتو دستکاری نکن روشون محلول یا ژل ضدجوش بزن تا زودتر خشک بشن 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
ریزش موهات هم گم شده بود موهات پرتر شده بود ازنایشای هورمونیت نرمال بود هورمونات رو بهم نریخت یا پری ...

اون دوره که میخوردم پریودیام بهم ریخت اره از عوارضشه 

ریزش مو نداشتم 

اره آزمایشا نرمال بود حتی یه عالمه سونو آزمایشا مختلف دادم

اون دوره که میخوردم پریودیام بهم ریخت اره از عوارضشه  ریزش مو نداشتم  اره آزمایشا نرمال ...

اها پس جرا خوردی چند ماه بعداز خوردنش تاثیر گذاشت من ده روزه نیخورم ولی جوش زدم چند درصدش رو داد بهت اون اوایل که میخوردی ریزش موهات رو بدتر نکرد 

اها پس جرا خوردی چند ماه بعداز خوردنش تاثیر گذاشت من ده روزه نیخورم ولی جوش زدم چند درصدش رو داد بهت ...

برا جوش میخوردم خب

بعد از ۲ ماه اینا جواب داد

اولش جوشا میریزه بیرون بعد کم کم خوب میشه