2777
2789
عنوان

بچه های وارد به بیبی چک یه نظر میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 40 پست
پ مطمعن باش که مثبته مبارکه ولی زود از نده بذار تاخیر داشته باشی زود بری میگن مشکوکه باز مجبوری از ب ...

روز موعدم برم خوبه؟ 

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمنم مثبته من دقیقا بارداری اولم روز پریود گزاشتم زودی دوتا خط انداخت ولی بارداری دومم ۵ روز به موعدم گزاشتم مثل شما هاله داشت و کمر درد هم داشتم شک نکن بارداری

خب بستگی ب بی بی چک ها هم داره بعضیا دیر نشون میده .

چقد دنبال مدیکور خودکاری گشتم نبود

قطره چکونیا مدیکور بود پررنگ تره یکی دیگه خودکاری گرفتم امروز ی مارک دیگه کمرنگ تره

مطمنم مثبته من دقیقا بارداری اولم روز پریود گزاشتم زودی دوتا خط انداخت ولی بارداری دومم ۵ روز به موع ...

اصلا یه کمردرد عجیبیه ها 😕 دلدرد پریودی هم امروز گرفتم

فردا آزمایش میدم ولی آخه قبلا منفی بود خطش کامل سفید بود تو ذوق میزد این سفید نیس اصلا

عزیزم مثبته مبارکه منم تودوتابارداریام اینجوری بود البته من دوسه روزبعدموعدم میزاشتم بی بی چک پرسیدم داروخونه گفت چون تازه است برای همون اینجوری نشون میده خیلی کوچیکه ولی خب بارداربودم دوستاش هم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭