یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مطمنم مثبته من دقیقا بارداری اولم روز پریود گزاشتم زودی دوتا خط انداخت ولی بارداری دومم ۵ روز به موعدم گزاشتم مثل شما هاله داشت و کمر درد هم داشتم شک نکن بارداری
فردا آزمایش میدم ولی آخه قبلا منفی بود خطش کامل سفید بود تو ذوق میزد این سفید نیس اصلا
عزیزم مثبته مبارکه منم تودوتابارداریام اینجوری بود البته من دوسه روزبعدموعدم میزاشتم بی بی چک پرسیدم داروخونه گفت چون تازه است برای همون اینجوری نشون میده خیلی کوچیکه ولی خب بارداربودم دوستاش هم
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭