2777
2789

دوستان سه تا بیبی چک گذاشتم ن میشه گفت منفیه ن میشه گفت مثبته یه خط کمرنگ کمرنگ میندازه چه غلطی کنم؟ 😕

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

فک میکنم منفیه 

آزمایش بده 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا توهم بارداری داشتم بدون اقدام ک بیبی بذارم منفیش قشنگ منفیه خط دوم کاملا سفیده ولی اینا سفید نیس

مثبت برامن بعداز چندساعت اینطوری شد الان ۱۸هفته ام😂

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
قبلا توهم بارداری داشتم بدون اقدام ک بیبی بذارم منفیش قشنگ منفیه خط دوم کاملا سفیده ولی اینا سفید نی ...

مثبته عزیزم

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک
فک میکنم منفیه  آزمایش بده

فردا آزمایش میدم ولی آخه قبلا منفی بود خطش کامل سفید بود تو ذوق میزد این سفید نیس اصلا

اگه از موعدت گذشته برو آزمایش نگذشته صبر کن بگذره برو به نظرم

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
حاله داره مثبته انگاری  چندروز گذشته از موعدت

اینا قبل موعده یه 5 روزی نوسان دارم نهایت دیگه دو شنبه باید پریود بشم

حتی اگه خط کمرنگم باشه مثبته مبارکه

خیلی کمرنگه ولی ن اونجوری ک نبینی یا تو نور بگیری ببینی! همینجوری نگا کنی ملومه

اینا قبل موعده یه 5 روزی نوسان دارم نهایت دیگه دو شنبه باید پریود بشم

عزیزم مبارکت باشه صد در صد بارداری

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱