2777
2789

ببینید من دوسال دیگه کنکورمه خانوادم میگن گوشیو بزار کنار تحویل بده ب ما دوسال زجر بکش در بیای واسه اینده خودت موفق شی 

اینم‌بگم‌هر چی بخوام‌فراهم میکنن ن کار خونه میکنم هیچی کلا فقط میگن درس بخون معلمی در بیای

البته اول گفتن گوشیو خودت مدیریت کن اما من تا ظهر میخوابیدم درسم نمیتونستم هی میگفتم از فردا از فردا از شنبه و نمیشد تو گوشی بودم

مشاورم گرفتن برام چقد هزینه کتاب و جزوه دی وی دی

میگه زورم بالاسرت نیست میخوای بگو بابا تا دیپلم ماهم میگیم‌چشم ولی گولمون نزن انقد برات هزینه میکنیم 

خب من‌دوس دارم بخونم اما با کسی در ارتباطم‌میترسم‌اونو از دست بدم البته اونم خدمته نهایت ۴ ساعت چت کنیم‌ دو ساعت شب دو ساعت ظهر خانوادمم با اون مخالفن هم‌اینکه این دو سال در روز دو ساعت گوشیو میدن و بیرونم تنهایی ن ک برم ببینمش چیکار کنم البته اون میگه تحویل بده درس بخون حق دارن ساعتایی ک‌میدنش بیا میترسم‌سرد شیم خراب شه

وقت بزار برای آیندت و شغلت از همه مهم تره گوشیو هم خودت مدیریت کن 

به اونی هم که باهاش در ارتباطب بگو که میخوای درس بخونی و هدف داری و کمتر چت کن باهاش ...

زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️مگر عشق کاری کند✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست پسر نداشتم ولی مشکل تورو داشتم، نه ساعت کمترین زمانم با مبایل بود، کلا مبایل رو برداشتم، با همه ی دوستام ماهی یک بار صحبت میکردم اونم با رنگ زدن از مبایل مادرم، همه ی مهمانی های خانوادگی هم نرفتم سال اخر

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
چی قبول شدی کنکورت خوب شد ?

والا از نظر خودم اره، من روانشناسی میخوام، هنوز رتبم رو ندیدم یه دو ساعت دیگه میرم نگاهش کنم ، ولی حتما قبولم فقط مسئله اینه کدوم شهر

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
والا از نظر خودم اره، من روانشناسی میخوام، هنوز رتبم رو ندیدم یه دو ساعت دیگه میرم نگاهش کنم ، ولی ح ...

خوشحالم برات موفق باشی میترسم روزی دو ساعت باهاش چت کنم بیرونم نرم سرد شیم خراب شه رابطم 🥲

خوشحالم برات موفق باشی میترسم روزی دو ساعت باهاش چت کنم بیرونم نرم سرد شیم خراب شه رابطم 🥲

قربونت برم سنی نداریم، اگر آدم تو باشه میمونه، الان واقعا از اون زمان هاییه که یه رابطه حواس آدم رو پرت میکنه، تو این کنکور لعنتی یه روز هم یه روزه

کاش کنکور نبود واقعا میترسمم دو سال از همه چی بزنم در نیام

میشه عشقم، اگر واقعا آدم درس بخونه زحمتش نتیجه میده