2777
2789
عنوان

کلاس یا چی؟

165 بازدید | 24 پست

سلام مامانهای خوشگل، من شاغل هستم ساعت کاریم از ساعت هشت تا دوازده نهایتا یک هست، پسرم خونه تنهاست این تایم، یعنی از حدود ساعت نه و نیم که بیدار میشه، کسی رو هم اینجا نداریم بذارم بره پیشش، بنابر این خیلی از اوقاتش روبروی تلویزیون یا پای تبلت و بازی صرف میشه تا من برگردم، وقتی هم برگشتم خسته ام و استراخت میکنم البته بهش از لحاظ محبت سعی میکنم کم ندارم ولی خیلیییی نکرانشم چکار کنم به نظر شما؟ کلاس چی ثبت نامش کنم ، باشگاه می‌رفت بخاطر گرمی هوا که اذیتش می‌کنه دیگه نمیتونه بره...

زبان،نقاشی،موسیقی

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چرا کارتو ول نمیکنی  بچه ب مادر نیاز داره

باید متوجه باشید وقتی میگم در حد چندساعت نیستم خونه ولی برام مهمه که وابسته به تبلت و... نشه، یعنی برام بسیار مهم بوده و هست تربیتش. میخوای بیا منو بزن😐