2777
2789
عنوان

دوستانی ک قبل از بارداری کلومیفن مصرف کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 17 پست
بله اولین بار خوردم از شب سوم پری شبی دوتا کلومیفن تا۵شب و روزی یه دونه متفورمین همراه غذا .امپول نز ...

توکل به خدا برامن دعا کن. چشم انتظاری خیلی سخته. خدا هم من هم هر زنی که آرزوی مادر شدن داره رو حاجت روا کنه 

من فولیکول ۱۸و ۱۳ و ۱۰ داشتم تو روز سیزده پریودم ولی ضخامت اندومتر خیلی کم بود و دکتر گفت برو ماه بع ...

ببخشید کلومیفن مصرف کردین برا چند قولویی بچه ها همه سالم وبموقع دنیا اومدن من الان ترسیدم میگن با گلومیفن حاملگی پوچ وسقط وزودرس داره

خدا اگر زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید دری دیگری امید به خدای مهربان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید کلومیفن مصرف کردین برا چند قولویی بچه ها همه سالم وبموقع دنیا اومدن من الان ترسیدم میگن با گل ...

بله مصرف کردم خدارو شکر دوتاشون رو حفظ کردم سومی ریداکت .۳۷هفته به دنیا اومدن و دستگاه هم نرفتن

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره