2777
2789
عنوان

توجیب نامزدم یع چیزی دیدم

1087 بازدید | 50 پست

سلام عزیزا

من عقدم خب.منو نامزدم ب هم قول دادیم هرکاااااری بکنیم ب همدیگع میگیم و پنهون کاری نداریم حتی اگع کار خیلی بدی انجام بدیم

بعد چن وقت پیش دیدم سیگارمیکشع بعد بهم قول داد ک دیگع اینکارو نمیکنع وقول داد هیچی رو پنهان نکنع

بعد دیشب کنارم نشستع بود یهو دیدم تو جیبش بازم سیگارع با وجودی ک قول داذع بود با وجودی ک قراربود چیزیو پنهان نکنع

منم فقط بغض کردم و اونم شدیدا خجالت کشید خیلی

الان باید من چ رفتاری داشتع باشم واقعا نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که خجالت کشیده خیلی خوبه

جای امیدواری داره

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

به نظرم نامزدی رو خیلی طولانی کن و حسابی منطقی فکر کن . این اتفاق ته دل آدم رو می لرزونه، حداقل یک سال نامزد باش و حواستم جمع کن نه برای سیگار، کلا اعتماد سخت میشه کرد بعد از این اتفاق، این نظرم بود.

🎸🎹🎼🎶🎵

منم عقدم بگو خوب 

قول داد سیگار نکشه ولی کشید  دعوا جنگ کردم باهاش ی هفته قهر کردم همه کار کردم ک بزارش کنار نشد دیگه نهایتا روزی دو نخ میکشه

برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍
یه جور بهش بفهمون که از کارش خبر داری ولی اینکه دائم اینکارش رو بزنی تو سرش اشتباهه چون عادت به پنه ...

فهمید ک فهمیدم اخع از جیبش در اوردم انداخام سطل زبالع

بهش گفتم من ب کسی تکیع کردم ک تو روزای سختش دارع ب اینا تکیع میکنع چیزی نگفت فقط ساکت بو ومیگفت حق داری