2777
2789
عنوان

توجیب نامزدم یع چیزی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 50 پست

مردامتاسفانه همه چیو الکی میگیرن منم به شوهرم گفتم دیدم اهمیت نمیده ولی پیش من نمیکشه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکش بده عزیزم خیلیا رو دیدم  از همین یه نخ  سیگار شروع شده و کم کم معتاد شدن

ترسم از همینع بخدا قسم میمیرم اگع دس ب چیزای بدتر بزنع ن خانوادم پشتمن ن کسیو دارم فقط همین نامزدمع ک دیوونا وار دوسش دارم

اخع چیکارکنم ک نکشع خیلی با لحن اروم بهش گفتم بلکع ترک کنع نمیدونم بخدا

سخت نگیر اشکالی نداره

الان من نمیدونم چجوری باهاش رفتارکنم اگع بیخیالی کنم شای بگع براش مهم نیس و بازم بکشع اگع ناراحت بشم وسرشم ساید پنهون کاری کنع چ کنم اوووف

الان من نمیدونم چجوری باهاش رفتارکنم اگع بیخیالی کنم شای بگع براش مهم نیس و بازم بکشع اگع ناراحت بشم ...

بهش بگو من دوست ندارم بکشی برات ضرر داره من نگرانت میشم خیلی ناراحت میشم لطفا ناراحتم نکن اگه میشه خیلی کمش کن یا دیگه نکش بگو دوست ندارم پنهون کاری کنیم از هم چون بی اعتماد میشیم نسبت بهم

شوهر من 3 ساله قصد داره ترک کنه . 😐 منم با بوی  سیگار حساسیت دارم . اعصابم خورد میشه  ا ...

خیلی حس بدیع اخع من دوس ندارم بو سیگار بدع

این ب کنار دوس ندارم خودشو داغون کنع من فقط اونو دارم اگع اونم اینجوری بخاد ضعیف بازی دربیارع پاقعا نمیدونم چیکارکنم

بهتره کنار بیای سیگار کشیدن ترکش اسون نیس دیدم ک میگم 

آرامشی مثِ شبایی که داره برف میباره...همونقدر در سکوت،آرامش...تو کلبه ی کوچیک روستاییمون،کنار بخاری هیزُمی با صدای تَرق تُروق چوبا که لابلای صدای جغد تنهایی که مظلومانه داره میخونه خودمو تو فکرو خیال گُم میکنم و غرق میشم تو...
بهتره کنار بیای سیگار کشیدن ترکش اسون نیس دیدم ک میگم 

اون میگع خیلییی کم میکشم بعضی وقتا

میگع اگع نکشم ب حالم فرقی ندارع

ب نظرتون راست میگع؟؟

اگع واقعا اینجوری باشع امیدی هست؟