2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میبینم ولی بستگی به شرایط داره مثبت بودنش برا من زیاد پیش اومده که مثبت کاذب بشه بی بی چکم

۱۱ روز از hcg میگذره روز ۹ بی بیگزاشتم منفی بود امروز روز۱۱ فکرکنم هاله داره 

[QUOTE=243175983]سریع هاله انداخت یا بعد از مدتی هاله رو دیدی؟[/QUOTE سریع نبود عزیزم گزاشتم منفی بو ...

عزیزم بیخیال باش بذار از زمان پریودت یکی دو روز بگذره اگه نشدی بیبی بذار

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه
[QUOTE=243175983]سریع هاله انداخت یا بعد از مدتی هاله رو دیدی؟[/QUOTE سریع نبود عزیزم گزاشتم منفی بو ...

نمیدونم چی بگم عزیزم

انشاءالله که مثبته

ولی خودتو آماده ی هر شرایطی بکن

من روز دوازدهم بعد از اچ سی جی بی بی زدم و از این هالش پر رنگ تر بود و سریع هاله انداخت

صبر کن عزیز و دو روز بعد دوباره بی بی بزن ان شاءالله که مثبته

نمیدونم چی بگم عزیزم انشاءالله که مثبته ولی خودتو آماده ی هر شرایطی بکن من روز دوازدهم بعد از اچ ...

۱۲ که هاله انداختی بعدچیشد عزیزم ؟ چشم تمام سعی مومیکنم بیخیال باشم ولی همش منتزرم خودت که حالمودرک میکنی

۱۲ که هاله انداختی بعدچیشد عزیزم ؟ چشم تمام سعی مومیکنم بیخیال باشم ولی همش منتزرم خودت که حالمودرک ...

میدونم عزیزم انتظار کشیدنش خیلی سخته

منم ان شاءالله منتظرم پریود شم تا اقدام کنم

برام دعا کن عزیز

بعدش رفتم آزمایش دادم و عدد بتام ۴۳ بود منم مثل شما عجول بودم

سه روز بعدشم تکار کردم که شده بود ۱۹۸ الانم پسرم نزدیک ۳ سالشه

میدونم عزیزم انتظار کشیدنش خیلی سخته منم ان شاءالله منتظرم پریود شم تا اقدام کنم برام دعا کن عزیز ...

الهی عزیزم خداحفظشون کنه من جزدعا کاری ازدستم برنمیاد شماهم برای من دعاکن خواهش میکنم ان شالله که شما هم دراقدام جدید زود باردارشیدوانتظارنکشید 

۴ روز مونده به پریودم .اره سعی میکنم ولی خوب ...میدونی که .....

اره عزیزم نمیشه بیخیال بود استرس لعنتی ول نمیکنه من ماهای اول میذاشتم الان دیگه میدونم پریود میشم دیگه الکی نمیذارم ضایع بشم 

به نظرم صبر کن نذار بیبی رو

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه