2777
2789

شوهرم خیلی بد اخلاقه سر هر چیز کوچیکی که بحث کنیم منو کتک میزنه فحش میده بهم . ۸ ساله ازدواج کردیم دوتا پسر داریم بزرگه ۴ونیم سالشه کوچیکه ۵ ماهشه. چند روز پیش پسر بزرگمو بردیم دکتر نوبتمون طول کشید اعصابش خورد شد که طول کشید بعد که نوبتمون شد شوهرم رو صندلی نشسته بود من سرپا بودم من رفتم داخل اتاق دکتر به شوهرم گفتم بیا یه دفه شوهرم گفت برگرد اومدم گفتم چیشد دفترچه و وسایل داد دستم گفت برای اینکه تو جلوتر از من رفتی داخل اتاق دکتر من نمیام منم چیزی نگفتم دیگه پسرمو بردم دکتر بعد اومدم بیرون شوهرم رفته بود زنگ زدم جواب نداد رفتم بیرون از ساختمان نبود همونجا نشستم بعد یکساعت اومد بچه ها رو گرفت برد داخل ماشین نزاشت من سوار بشم بهم فحش داد ساعت ۹ونیم شب منو تو شهر غریب گذاشت رفت منم کوچه خلوت بود ترسیدم اومدم دم کلینیک نشستم خواستم زنگ بزنم داداشم بیاد دنبالم یه دفه شوهرم اومد بوق زد گفت بیا رفتم سوار ماشین شدم دباره بهم فحش داد با مشت زد تو سرم تو کمرم منم فقط گریه میکردم هیچی بهش نگفتم دلم ازش سرد شده بود دیروز دباره میخواست بره سرکارش آخه محل کارش یه شهر دیگه ست گفت بیا یه لحظه گفتم چکارم داری یه حرف بد بهم زد خیلی ناراحت شدم وقتی رفت باهاش خداحافظی نکردم خیلی گریه کردم بهش پیام دادم من چکارت کردم که اینقدر دلمو میشکنی پیام داد اگه دلت میخواد تا برم بمیرم راحت شی منم پیام دادم دلم نمیخواد تو بمیری دلم میخواد خودم بمیرم از فحشا و کتکای تو راحت شم دیگه چیزی نگفت دیروز تا حالا دیگه نه من بهش زنگ زدم نه اون زنگ زده. نمیدونم چکار کنم بمونم هی کتک بخورم یا طلاق بگیرم بچه هام چیکارشون کنم 

خدایی تو شهر غریب منتظر موندی ک اقا بیاد دنبالت و کتک هم بزنه؟ 

پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات می‌فرستی😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نادیده اش بگیر اصلا باهاش همکلام نشو فکر کن نداریش انرژی و وقتت را بزار واسه یچه هات و به شوهرت کم محلی کن باهاش بگ. مگ. نکن جوابشو فقط بی محلی کن

برایت خدا را آرزو دارم تا بی نیازترین باشی...
همیشه همینطوری بود از وقتی رفته بود سرکار بهتر شده بود ولی حالا دباره همونه

مادر شوهر من میگف شوهرش اول اینطوری بود 

ولی شوهر من ک پسر بزرگش میشه میگف دبیرستان ک رفت شد پشتوانه من ب باباش گف بزنی میزنمت از اون ب بعد دیگ حساب کار اومد دستش 

به نظرم نادیده اش بگیر اصلا باهاش همکلام نشو فکر کن نداریش انرژی و وقتت را بزار واسه یچه هات و به شو ...

بهش بی محلی کردم این چن روز ولی اون حرفای زشتی بهم میزنه جلو پسرم

مادر شوهر من میگف شوهرش اول اینطوری بود  ولی شوهر من ک پسر بزرگش میشه میگف دبیرستان ک رفت شد پ ...

من منتظرم پسرم بزرگ شه باتوکل بخدا شوهرمو آدمش کنیم

برام یه صلوات بفرستید منم براتون میفرستم
خب چکار میکردم اگه خودم میرفتم بهم تهمت میزد خواستم زنگ بزنم داداشم بیاد دنبالم نزاشت

همون موقع ک ولت کرد رفت زنگ میزدی داداشت بیاد دنبالت

پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات می‌فرستی😘