2789
عنوان

من کی زایمان میکنم؟

1489 بازدید | 76 پست

سلام بچها شما چند هفته زایمان کردید؟من یکشنبه هفته قبل ینی ۵ام رفتم سونو گفتن ۳۸هفته و یک روز و تاریخ زایمانمم توی دوتاسونوزدن۱۷تیر توی دوتای دیگه زدن ۱۹تیر.الان من چندهفتمه؟ ۳۹ام یا۴۰؟😢

چرا نی نی نمیاد اصلا هیچ علایمی از زایمان ندارم فقط چندوقته استخون واژنم درد می‌کنه انگار شکسته😭معاینم هفته قبل رفتم گفت فقط یه سانت بازشده از طرفی بندنافش دورگردنشه آبشم کم شده همش استرس دارم نکنه این روزای آخر اتفاقی براش بیفته😢یکم حرکاتش کم شه جون میدم از استرس.. دکترمم همش میگه بروnstمنم از فضای زایشگاه بدم میاد و واقعا خسته شدم این روزا اصلا نمیگذرن.بنظرتون کی زایمان میکنم دیگه

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چهل هفته و چهار روز بود زایمان کردم سر پسرم برا دخترمم چهل هفته و سه روز چون آب دورش کم شده هر روز برو نوار قلب ازش بگیرن 

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤

این حاملگی م هفته هاش معلوم نیس فک کنم طبق آخرین روز پریودی تاریخ تخمین زایمانو میزنن ولی اگه دکترت گفته برو زایشگاه اونا بهتر میدونن نمیدونم چی بگم من ک تو یه سونوم 28 تیر وقت زایمانمه یکی هم 12 مرداد خیلی بین اینا فاصلس نمیدونم چند هفتمه گیج شدم😣

جوری گمشدم که سالهاست نمیتونم خودمو پیداکنم🖤

داری میگی آبش کمه حرکاتش کمه بند ناف هم پیچیده دورش، واقعا به طبیعی فک می‌کنی ؟؟؟؟ بند ناف خطرناکه ه ...

میگم خب اگه خطری برای بچه وجود داشت خوددکترم یکاری میکرد دیگه.گفت نگران نباش بندناف یه دورپیچیده آب کیسه آبتم درحال کم شدنه بیشتر آب بخور هفته دیگه بیا نامه بستریو میدم🙄نامه رو گرفتم باید بیام خونه تا شروع دردام صبرکنم ؟یا وقتی نامه میدن ینی باید همون روز برم برابستری؟

من چهل هفته و چهار روز بود زایمان کردم سر پسرم برا دخترمم چهل هفته و سه روز چون آب دورش کم شده هر رو ...

خب الان میشه بگی من چهل هفتم یا ۳۹؟یکشنبه هفته قبل سونو گفت ۳۸هفته و یک روز

خب الان میشه بگی من چهل هفتم یا ۳۹؟یکشنبه هفته قبل سونو گفت ۳۸هفته و یک روز

الان ۳۹هفته دقیقی

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤
این حاملگی م هفته هاش معلوم نیس فک کنم طبق آخرین روز پریودی تاریخ تخمین زایمانو میزنن ولی اگه دکترت ...

وای چرا انقد فاصله داره من تفاوتش دوروزه کلافه شدم که ینی چی ؟چرا درست نمیگن من کی زایمانمه🙄🤣الآنم که همش استرس کم شدن حرکاتشو دارم یه پام باید تو زایشگاه برا نوارقلبش باشه