2777
2789
منم ان تی خوب بود ولی دکترم برام انومالی نوشت انقد هزینه رو دستم گذاشت

عجب دکتر بی انصافی 

ان تی من ۱ بود .منم از دکترم نپرسیدم آزمایش نوشته یا نه 

فک کردم همه می‌نویسن بعدا متوجه شدم 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنبه هفته آینده باید برم نمی‌دونم دقیق چن بگیرن همش ک آزاد هست اصلا دفترچه هیچی قبول ندارن تو دور ...

فقط آزمایش غربالگری رو قبول ندارن بیمه 

حتی ان تی و غربالگریمو هم تامین اجتماعی ۱۰۰تومنشو داد

عجب دکتر بی انصافی  ان تی من ۱ بود .منم از دکترم نپرسیدم آزمایش نوشته یا نه  فک کردم همه ...

اره خدا ازش نگذره،بعد میگن تند تند بزایید،آخه با این هزینه ها کی میتونه بزاد آخه خدا لعنتتون کنه

فقط آزمایش غربالگری رو قبول ندارن بیمه  حتی ان تی و غربالگریمو هم تامین اجتماعی ۱۰۰تومنشو داد

نمی‌دونم ب من ک گفتن آزاد هست ..من تامین اجتماعی دارم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
اره خدا ازش نگذره،بعد میگن تند تند بزایید،آخه با این هزینه ها کی میتونه بزاد آخه خدا لعنتتون کنه

اره والله من از اول حاملگی فک کنم حدودا ۳تومن فقط پول آزمایش دادم 

یه چکاب ساده شد ۱۲۰۰ 

هی شوهرم هرماه می‌پرسه این ماه چقدر باید خرج کنیم بگو من از حقوقم بذارم کنار 

این ماه اون یه تومن‌ پول آزمایش رو ندادیم کلی خوشحال بود که یه قسط بانکشو میده

تهران؟

نه زاهدان

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا