2777
2789
عنوان

پسرم بی ادب شده😔😭

502 بازدید | 35 پست

قلبم داره تندمیزنه از عصبانیت 

۹سالشه تازگیا بی ادب شده فقط واسه منو همسرم تو بیرون عالیه

حرف گوش نمیکنه،دهن کجی میکنه،دروغ میگه

الانم که یه کاری کرد دارم دیونه میشم:بدنش میخاره دونه های قرمز زده(ابله نیست)همسرم صبح برد دکتر دیدم بعد باعصبانیت اومد اونو گذاشت خونه رفت

پرسیدم چی شده میگه دکتر آمپول نوشت بردم بزنن برداشته کوبیده زمین آمپول شکیته🥴😭

الانم داره میگه میخارن

گفتم میزاشتی آمپول بزنن خوب میشد گفت نمیخوام.منم گفتم پس بع من ربطی نداره 😭

اینجوری گفتم متوجه بشه کارش اشتباه بود

چیکارررکنم

😕😕😕😕😕😕چ شلوغ

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

م رفتم مشاوره گفت چجور رفتار کنم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمانی که بی ادبی میکنه واکنش نشون نده کلا ذات بچه اینه که ببینه پدر و مادرش خوشحال یا ناراحت شدند اون کار و دوباره انجام میده تا همون واکنش را ببینه

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂

با یه مشاور صحبت کن راهنماییت کنه

دوست عزیزم یادت باشه قدرت دست خداست اون برات میچینه نه آدما به خودش اعتماد کن و از خودش بخواه اونی که تورو آفریده هیچ وقت تورو به حال خودت ول نمیکنه به حرف دلت گوش میده بهترین مخلوقش تویی دورت بگردم حرص حرف و کارا دیگران نخور به خدای خودت بچسب باور کن قدرت برا خداس باکمک قدرت و بزرگی خدات بجنگ تا برسی به هرچی که تو ذهنت یا قلبت داری :) فاطمه هستم مهربون عاشق رنگ قرمز و کمی بی عصاب خیلی جاها با حرفایی ک شنیدم کم اوردم ضعیف شدم بی عصاب تر قاطی داغون اما دوباره با کمک خدای خودم پاشدم به این باور رسیدم که قدرت دست خداس و تا اون نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته از خودش خواستم و میدونم خدایی ک همیشه هوامو داشت هیچ وقت ولم نمیکنه به قلبم گوش میده و من با وجود خدا ادامه میدم و تا زره جونی که در بدن دارم میجنگم برا زندگیم من خدارو دارم . همیشه خدا هست فقط تو گاهی فکرای بد میکنی دوست عزیزم با قدرت خدای خودت ادامه بده به هیچ حرف کاری اهمیت نده تو خدارو داری چی بهتر این؟ یه خانومی دیدم گفت ذکر یا الله سنگ از زمین بلند میکنه انقدر گفت تا مشکلش حل شد = نتبجه حرفام گلی 

دیگه تربیتش تواینهمه مدت دست شما بوده

از ما میای میپرسی چیکارکنی؟

ببین کجای تربیتت غلط بوده ک بچه اینطوری شده

من میدونم هر بلایی که الان داره سرم میاد بخاطر نمازهایی که بدون وضو تو دوران دبیرستان خوندم🗿
به منم بگو 

خیلی زیاده نمیشه توضیح داد.فقط حتمااااا برو.

مثلا من سر پسرم داد میزدم فهمیدم عصبانی هستم با سکوت نگاش میکنم بیشتر میترسه ازم تا داد میزنم. خیلی چیزای دیگه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤