2777
2789
عنوان

مایع آمینیوتیک صفر!!! کمکککک

1344 بازدید | 15 پست

سلام مامانا کسی بوده مایع دور بچه صفر بوده باشه و بسلامتی دنیا اومده باشه؟

من از ۲۶ هفته صفر شده تا الان که ۳۱ هفته و ۶ روزمه 

تکوناش و تنفس و خونرسانی نرمال کلیه و مثانه هم دیده شده که ظاهرا سالم فقط سر پسرم دولیکو سفال شده بخاطر کم آبی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اگه فکرت پی بچه بودی روزی ۸لیوان اب میخوردی ب این درد گرفتار نشی 

اون بچه بیچاره ام خفه نشه اون تو

من میدونم هر بلایی که الان داره سرم میاد بخاطر نمازهایی که بدون وضو تو دوران دبیرستان خوندم🗿

من شنیدم مایع کم بوده و تا آخر مجبور بودن هی مایعات بخورن شمام زیاد بخور من از اون ور مشت بوم افتادم مایع دورش زیاد بود کیسه آبم ۳۷ هفته پاره شد

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  

آنتی بیوتیک میخوری؟  احتمال عفونت هست ، هفته ۲۸ آمپول بتا بزن احتمالا زود ختم بارداری بزنن بعد ۳۰ هفته

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
تو اگه فکرت پی بچه بودی روزی ۸لیوان اب میخوردی ب این درد گرفتار نشی  اون بچه بیچاره ام خفه نشه ...

شما از کجا میدونی که نمیخورم 

من بطری اب معدنی گرفتم فقط ۵ لیتر اب میخورم غیر از نصف یک هندونه و میوه و کله پاچه و انواع مغزیجات 

[QUOTE=243160322]آنتی بیوتیک میخوری؟  احتمال عفونت هست ، هفته ۲۸ آمپول بتا بزن احتمالا زود ختم بارداری بزنن بعد ...[/QUOT

تا ۳۴ هفته بهم  ختم بارداری نمیدن 

امپول بتا هم دکترم نوشت ولی بیمارستان برام نزد 

[QUOTE=243160322]آنتی بیوتیک میخوری؟  احتمال عفونت هست ، هفته ۲۸ آمپول بتا بزن احتمالا زود ختم ...

حتما حتما بتا رو بزن

فک کنم ۶ تا باید بزنی 

تا یه ماه خوبه ، باز بعد یه ماه اگه زایمان نکنی دوباره باید بزنی!

برو کلینیک های بیرون با نسخه میزنن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️