2777
2789
عنوان

یک ماه بعد وقت عمل بینی دارم 😑

4292 بازدید | 57 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر

واقعا نمیدونم چه فرمی انتخاب کنم 

بنظرتون قوس دارم خوبه یا صاف

از نیم رخ افقی باشه یا یکم سربالا

نوک گرد خوبه یا یکم تیز؟

میشه همشو جواب بدین😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی نیمه فانتزی برای من طبیعیه الان مادرم نیمه فانتزی عمل گردچون سنشم بالابودو پوستش بد و صورت پهنمن خودم طبیعی داداشم نیمه ولی الان دکترش شمال می‌ره عمل می‌کنه سبک جدید نیمه فانتزی مایل ب طبیعی خیلی شیک عمل می‌کنه کلاسیزده ونیمم میگیرهتوام همین نیمه فانتزی مایل ب طبیعی بگو.پشیمونم من طبیعی عمل کردم ولی همه میگن خیلی شیکه طبیعیه

رنگ ولایتhaircolorist
دکترم عجمی تو اردبیل صورتم تقریبا گرده بنظرتون برا گرد قوس دار خوبه؟

قوس دار خیلی تغییر میکنه چهرت 

بنظرم قشنگ بشه 

البته اگ دکترت بتونه نیمه فانتزی و قشنگ دربیاره!

دیدی چطور نبودنتو یاد گرفتم دیدی؟
طبیعی نیمه فانتزی برای من طبیعیه الان مادرم نیمه فانتزی عمل گردچون سنشم بالابودو پوستش بد و صورت پهن ...

اکثر اونایی که طبیعی عمل کردن پشیمونن و میگن یکم قوس دار بود بهتر میشد من اوایل طبیعی میخاستم ولی الان که نزدیک عملم میشه نظرم عوض شده و همون مدلی که شما میگین فاتتزی مایل به طبیعی میخام. دکتر زارع تهران این شکلی عمل میکنه ولی دکتر من بیشتر ایرادشو رفع میکنه و طبیعیه کاراش

بنظرتون بگم که فانتزی مایل به طبیعی عمل کنه؟

[QUOTE=243144816]قوس دار خیلی تغییر میکنه چهرت  بنظرم قشنگ بشه  البته اگ دکترت بتونه نیمه فانتزی و قشنگ د ...[/QUOTE

بنظرم قوس دارو جوونا میپسندن

مسنا هم میگن صاف بهتره

من میخام چهرم بروزتر بشه و تغییرم بکنم چون اون همه هزینه میکنم 

ولی خونوادم میگن صاف خوبه ولی بنظر خودم قوس ملایم باشه بهتره

اکثر اونایی که طبیعی عمل کردن پشیمونن و میگن یکم قوس دار بود بهتر میشد من اوایل طبیعی میخاستم ولی ال ...

بگو من یکم قوس رومیخام  اصلا طبیعی کامل نباشه من یکم قوس آشام یکروز چندمیل میاد پایین بگواصلاسبک طبیعی نمیخام

رنگ ولایتhaircolorist