2777
2789
عنوان

یک ساله از رفتنش میگذره....

314 بازدید | 9 پست

بچه ها یک سالی میشع که اونی که دوسش داشتم رفتش الان دیگه خبری ازش ندارم  اوایل خیلی اذیت شدم افسردگی گرفتم فکرم درگیر بود البته الانم یکم افسردگی و اعصبانیت رو دارم  ولی دیگه به اون شخص فکر نمیکنم به هیچ وجه ولی دیشب خوابشو دیدم کل امروز بازم فکرم رفت سمتش  روزم خراب شد اونم روز تولدم...

هروقت اومدم فراموشش کنم  خانوادشو میبینم یا از جلوی مغازشون اتفاقی رد میشم یا پدرم یا مادرم از خانوادش یا خودش یهو حرف میزنن خلاصه همش یه نشونه ای پیدا میشه  که منو یادش بندازه  دیگه خسته شدم  لعنت به روزی که باهاش آشنا شدم... بخدا میخام فراموشم شه 

کاش حداقل خدا برام یکاری میکرد تحملش خیلی برام سخته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون الان ۵ تا دوس دختر عوض کرده، به کسی فکر کن که برات ارزش قائل باشه

بخدا منم میخوام فراموشش کنم نمیشه همیشه یه نشونه ای ازش هست نشونه ای هم نباشه  بابام یهو حرفشو میکشه وسط بخدا هزار بار گفتم ازشون حرفی نزنید  ولی نمیفهمن دیگه اینام نباشه  خوابمو چیکار کنم اون که دیگه نمیتکنم کنترل کنم  قبل خوابمم بهش فکر نمیکنم که بگم چون فکرشو میکردم خوابشو دیدم 

بخدا منم میخوام فراموشش کنم نمیشه همیشه یه نشونه ای ازش هست نشونه ای هم نباشه  بابام یهو حرفشو ...

به بدیهاش فکر کن، هر چی هم اومد تو ذهنت سریع خودتو مشغول کن، به خوابت میاد چون یه زمانی تو زندگیت بوده، سعی کن خوب درس بخونی، بفکر آینده باش ، ان شالله مورد مناسب شما بیاد سر راهت و هیچ جوره ازت جدا نشه